Kuva: MTV

MTV: Tanhupallo palasi Putoukseen - nähdäänkö seuraavassakin jaksossa eräs suosikkihahmo?

21.09.2020 14:15 - Lauri Kujanpää

Putous Allstars -ohjelma nähdään lauantaisin MTV3-kanavalla.

Viime lauantaina Putous Allstars -ohjelmassa nähtiin monia katsojia ilahduttanut hetki, kun lavalle astuivat Iina Kuustosen Jani-Petteri, Joonas Nordmanin Matti Pikkuvanhanen, Kiti Kokkosen Tanhupallo sekä Minka Kuustosen "Ratiomies" Murosen Kari.

MTV on jakanut hetkestä videon, jossa hahmot juttelevat Murosen Karin vetämässä Mahollinen Paikka -sketsissä. Tanhupallo muun muassa kertoi tarinan perhe-elämästään.

- Arvatkaa mitä? Mun isällä on hiusimplantit. Kun sillä on ollut tosi paljon stressiä ja burn out, niin sillä on tullut pälvikalju. Ja mun äiti sano, että mun isi ei ole ollut koskaan hirveän maskuliininen, ja siksi just naapurin Timppa asuu vieläkin meillä, Tanhupallo sanoi ja sai yleisön nauramaan.

MTV myös paljasti, että ensi lauantaina lähetyksen estradilla nähdään näyttelijät Pilvi Hämäläinen, Jussi Vatanen, Christoffer Strandberg, Ernest Lawson, Mari Perankoski, Timo Lavikainen sekä jakson juontava Joonas Nordman.

Ehkäpä siis 5. tuotantokauden voittanut, Vatasen imatralainen suosikkihahmo Antsku, palaa ruutuihin? Tämä selviää lauantaina.

Tanhupallon paluun näet alta. Jos video ei näy, katso se täältä.

Putous Allstarsin toinen livelähetys nähdään MTV3-kanavalla lauantaina 26.9. klo 19.30.

Lue myös: Tanhupallo piristää sosiaalisessa mediassa - joko olet kokeillut nenätreeniä?

Lue myös: Tulevan kauden Putous-tähdet julkistettiin - mukana 14 suosikkinäyttelijää

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat