Kuva: AOP

Meiju Suvas ei halunnut yhtään mukaan Suurin pudottaja -ohjelmaan - paljastaa, miksi suostui lopulta

10.10.2020 10:15 - Henna Koste

Meiju Suvas kertoo, että häntä kosiskeltiin ohjelmaan pitkään.

Laulaja Meiju Suvas, 61, nähtiin tällä kaudella Suurin pudottaja -ohjelmassa punaisen joukkueen vahvistuksena. Suvas poistui kilpailusta yllättäen, vaikka häntä ei nimetty. Hän lähti omasta tahdostaan, jotta Daniel Lehtonen sai jatkaa kilpailussa. Yllätyspäätös puhutti sekä muita kilpailijoita että tv-katsojia. 

Suvas kertoi Radio Pookilla Marja Ollakan vieraana, että hän kieltäytyi monta kertaa osallistumasta koko ohjelmaan. 

- Hämmästelen sitä joka päivä. Aina ajattelen, kun olen nähnyt sitä ohjelmaa, että tuo on vihoviimeinen, johon lähtisin, eikä ole minun juttu ollenkaan. "Kuinka kukaan voi lähteä tuohon mukaan?", olen aina ajatellut. Miten sitä voi yhtäkkiä olla itse siinä ohjelmassa? Se on käsittämätöntä, Suvas alustaa. 

Suvas kertoo, että tuotantoyhtiöstä soitettiin hänelle monia kertoja.

- Sanoin, etten todellakaan tule. Olin jo siinä Olet mitä syöt -ohjelmassa, Suvas kertoo.

Hän sanoo, että kyseisessä ohjelmassa saadut hyvät tulokset eivät jääneet hänen mukaansa pitkäaikaisiksi. Suurin pudottaja -ohjelman kieltäytymistä Suvas perusteli kesän keikoilla ja tiukalla aikataulullaan. Koronapandemian vuoksi kuitenkin keikat lähtivät Suvakseltakin alta.

- Samainen henkilö soitti, että olisiko nyt tilaa ohjelmalle. Sanoin, että ehkä keikkoja vielä tulee. 

Kun Suvas keskusteli ystävänsä Nina Mikkosen kanssa, hänen kelkkansa alkoi kääntyi. Mikkonen oli voittanut aiemmalla kaudella Suurin pudottaja -tittelin. Mikkonen kannusti Suvasta lähtemään leirille. 

- Se oli hänelle paras juttu, mitä oli tapahtunut. Pohdin, ettei psyykkeeni kestä. Mieluummin olisin mökillä ja olisin oman mökin rannassa. Taas soitettiin ja soitettiin ja tuli sopimusta jo. Jos mä nyt sitten tuun, ehkä mä tarvitsen tämän, Suvas muistelee ajatelleensa.

Kokemusta Suvas kuvailee rankaksi ja ajoittain kivaksi. Parasta antia olivat kuitenkin uudet ystävät. 

Voice.fi, Radio Pooki, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Olet mitä syöt -ohjelmassa ennennäkemätön päätös - Pippa Laukan ele saa Rea Tallgrenin kyyneliin

Kilpailut

Uusimmat