Kuva: Emmi Moilanen

Elli Haloolta kiihkeä julistus Instagramissa, muun muassa Maria Veitola innostui: "Niin just!"

13.10.2020 20:45 - Iiro Myllymäki

Haloo Helsinki -solisti haluaa ihmisten toimivan maapallon hyväksi.

Haloo Helsinki -yhtyeen laulaja ja kappaleiden sanoittaja Elli Haloo on jakanut tärkeän muistutuksen Instagram-seuraajilleen. Haloo Helsinki julkaisi viime perjantaina uuden Lady Domina -singlen kahden vuoden hiljaiselon jälkeen. Kappaleella herätellään ajattelemaan sitä, miten kohtelemme maapalloa. Mukana on selkeitä viitteitä ilmastonmuutoskeskusteluun.

Elli Haloo jatkaa samalla teemalla tuoreessa somepäivityksessään.

”Tää aika on vaikea, kun monet sanat mielletään saarnaksi ja sanomatta jättäminen välinpitämättömyydeksi. Yritä nyt sit siinä luovia menemään. Itse kyllä luotan vielä laulujen voimaan”, Elli kirjoittaa.

Nainen muistuttaa ihmisiä siitä, että meillä on vain yksi maapallo, jonka tilaa tulee pysähtyä ajattelemaan.

Nyt ei oo aikaa jäädä kaupittelemaan sen kummemmin, vaan meidän pitää toimia yhdessä nyt vielä kun tää maa meidän jalkojen alla vihertää! Tapoja on monia, otetaan selvää! Netti on pullollaan tietoa ja maailma on täynnä ihmisiä, joita kiinnostaa! Keskustele! Kaikkien erilaisten ja erimielisten kanssa! Opi! Hyväksy ja älä hyväksy! Toimi!” Elli Haloo julistaa.

Nainen esittää toivomuksen, että valtaapitävät käyttäisivät valtansa planeettamme hyväksi. Voit lukea koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Elli Haloo on saanut päivitykselleen tuhansia tykkäyksiä, ja kommenteissa monet ovat yhtyneet naisen mielipiteeseen. Muun muassa Maria Veitola on ilmaissut olevansa samaa mieltä.

Niin just! Hyvä Elli!” Veitola kirjoittaa kommentissaan.

Kokonaisvaltaisemmin Haloo Helsinki on palaamassa tauoltaan ensi vuonna, kun yhtyeeltä julkaistaan uusi studioalbumi.

Lue myös: Elli Haloo raivostui roskaamisesta: "On kyllä surullinen olo"

Lue myös: Haloo Helsinki! ilmoitti yllättäen paluusta, uutinen sai fanit sekaisin: "Vuoden paras yllätys"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat