Kuva: Nelonen / Petri Aho

Jannika B vihjaa, että perheen pienimmät voivat hämmentyä seuraavasta Vain elämää -jaksosta

05.11.2020 12:45 - Iiro Myllymäki

Stigin päivänä kuullaan Ressu Redfordilta kappale, jonka suorasukaiset lyriikat saattavat herättää lapsissa kysymyksiä.

Vain elämää -ohjelmassa nähdään perjantaina Stigin, 42, päivä. Kaudella mukana oleva Jannika B, 35, vihjailee Instagramissa, että pienten lasten vanhempien kannattaa varautua selittämään tiettyjä jaksossa kuultavia sanoja ja ilmauksia jälkikasvulleen.

”Huomenna onkin luvassa kunnon elämysmatka Stigin musiikin pariin. Mukaan tarvitset avointa mieltä ja valmiuden selittää perheen pienimmille erinäisiä sanoja ja ilmaisuja”, Jannika B kirjoittaa.

Jannika B:llä itsellään on aviomiehensä Toni Wirtasen kanssa 5-vuotias Martta-tytär.

Naisen päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Päivityksellään nainen luultavasti viittaa ainakin Ressu Redfordin, 59, jaksossa esittämään kappaleeseen. Ressu on valinnut Stigin tuotannosta esitettäväkseen hyvin suorasukaiset lyriikat omaavan Nyt nussitaan -kappaleen, josta on kuultu pätkiä muun muassa ohjelman ensi jakson mainoksissa. Kyseinen kappale löytyy Stigin vuoden 2013 Niks ja naks -albumilta, ja kappaleen ovat kirjoittaneet Stigin lisäksi Paula Vesala, Matti Mikkola ja DJPP.

Ressu Redfordin kappalevalinta on jo herättänyt ristiriitaisia tunnelmia Vain elämää -ohjelman Instagram-tilillä. Joidenkin mielestä kappaleen sanat eivät sovellu lasten korville.

”Nyt meni fiilikset. Todella alatyylinen ja typerä renkutus! Nyt sitä joutuu kuuntelemaan radiossa kaiken lisäksi ja pikkulapset omii kertosäkeen! Hävetkää”, kuuluu yksi kommentti.

”Ei tuota ehkä lasten kanssa viitsi kuunnella”, kirjoittaa toinen.

”Tällaiset biisit eivät ole soveliaita koko perheen ohjelmaan”, on myös kommentoitu.

Moni on myös puolustanut Ressun valintaa.

”Ressu on rakkauden sanansaattaja”, kirjoittaa yksi.

”Ressu repäisee. Tää oli hieman odottamatonta muttei mitään mistä pahottaisin mieleni Stigin tuotantoa tuntien”, kommentoi toinen.

Lue myös: Vain elämää -vedot ihastuttavat Twitterissä - yksi seikka jäi kuitenkin hämmentämään

Lue myös: Vain elämää -artisti yllätti somekansan: "Aivan erilainen persoona kuin kuvittelin"

Kilpailut

Uusimmat