Kuva: MTV3

Vappu Pimiä suostui ensimmäistä kertaa yhteishaastatteluun puolisonsa kanssa - perustelee somessa

12.11.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Vappu Pimiä ja aviomies Teemu avaavat kotinsa ovet Maria Veitolalle ja tulevat samalla antaneeksi ensimmäisen yhteishaastattelunsa.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, nähdään tämän viikon Yökylässä Maria Veitola -jaksossa. Mukana nähdään myös Pimiän aviomies Teemu Huuhtanen, joka on pysytellyt poissa julkisuuden valokeilasta. Vappu Pimiä kertoo nyt Instagramissa, että paria on kyselty moniin yhteishaastatteluihin, mutta he ovat aina kieltäytyneet tarjouksista. Nainen kertoo, miksi he tekivät nyt poikkeuksen Maria Veitolan kohdalla.

”Koin, että jos osallistun tähän ohjelmaan, haluan näyttää elämäni juuri sellaisena kuin se on ja olisi valheellista näyttää minua vain yksin, koska ne yksinolon hetket ovat hyvin, hyvin harvinaisia”, Vappu Pimiä kirjoittaa.

Vappu Pimiä kiittelee Maria Veitolaa ja koko ohjelman työryhmää siitä, että he onnistuivat luomaan kuvauksiin luontevan tunnelman.

”Minulle on tietysti normaalia, että ympärillä pyörii kameramiestä, äänittäjää, ohjaajaa ym, mutta perheelleni ei. Siksi kunnioitankin syvästi koko tiimin ammattitaitoa olla ns. näkymätön ja Marian kykyä käydä täysin siviilielämän oloista keskustelua, jolloin myös Teemu oli täysin oma itsensä”, Pimiä kuvailee.

Vappu Pimiän Instagram-päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Jaksossa pian kymmenen vuotta yhdessä ollut pari kertoo muun muassa ensitapaamisestaan. Jakso nähdään MTV3-kanavalla kello 21.00.

Lue myös: Leikkauksesta toipuva Vappu Pimiä pääsi takaisin rakastamansa harrastuksen pariin - katso kuvasarja

Lue myös: Marja Hintikka sai pelotella Vappu Pimiää suorassa lähetyksessä: "Tarjous, josta ei voi kieltäytyä"

Kilpailut

Uusimmat