Kuva: Roy Kokkonen

Olga Temonen paljasti erikoisen piirteensä: "Ylärivistössä ei lainkaan kakkoshampaita"

20.02.2021 15:45 - Senja Rapila

Suomalaisten suosikkinäyttelijä paljastaa, että on viihdyttänyt perheenjäseniään hampaiden inspiroimalla sketsihahmolla.

Suomalainen näyttelijä ja tuottaja Olga Temonen, 43, on paljastanut sosiaalisessa mediassa seuraajilleen erikoisen piirteensä, jota ei välttämättä moni tiedä. Olga kertoo Instagramiin julkaisemansa kuvaparin yhteydessä, että hänellä ei ole ylärivistössä lainkaan kakkoshampaita.

"Mulla on sellainen erikoisuus hampaissa, että mulla ei ole ylärivistössä lainkaan kakkoshampaita. Eli on vaan etuhampaat ja sitten seuraavana tulevat kulmahampaat. Oikealla näiden hampaiden väli on tosi iso, ja jo teini-iässä tuo rako ”paikattiin” muovilla umpeen. Sitä on aina välillä korjattu ja Aika jonka sain -leffan kuvausten aikaan tuo korjauspaikka irtosi ja tuli aika kiire päästä hammaslääkäriin...", Olga kirjoittaa.

"Nyt mä päätin hoitaa hammasasian kerralla kuntoon ja tuo paikka nyt ensin poistettiin ja tiistaina jatketaan kohti uutta, pysyvämpää korjausta."

Korjausaikaa odotellessa Olga kertoo viihdyttäneensä perheenjäseniään kehittämällään sketsihahmolla, Merpalla.

"Tätä odotellessa olen viihdyttänyt perhettäni Merpalla, tilannetajuttomalla ja vähän hyökkäävästi käyttäytyvällä sketsihahmollani, joka ei ole niin turhamainen kuin minä, vaan nauttii hammasraostaan täysin siemauksin!!"

Näyttelijän seuraajat ovat ihastelleet rehellistä julkaisua. Monet ovat myös samaistuneet päivitykseen.

"Siis tässä on yksi syy, miks mä niin paljon fanitan sun meininkiä."

"Päivän pelastus!"

"Tervetuloa kerhoon!"

Lue myös: Olga Temonen avautuu urastaan: 'Imagoni oli, että asun jossain korvessa ja teen Tuukalle lapsia'

Lue myös: Olga Temonen julkaisi osuvan kuvan karanteenielämästä - samaistutko?

Lue myös: "Mieluummin lopettaisin urani" - Arttu Wiskari ei halua muuttua, vaan olla oma itsensä

Kilpailut

Uusimmat