Kuva: AOP

Onko tuore Miss Universum naimisissa? Netissä leviää hääkuvia, jotka uhkaavat viedä kruunun

19.05.2021 15:45 - Roy Kokkonen

Netissä leviää hääkuvia tuoreesta Miss Universumista, Andrea Mezasta. Kuvat ovat nostaneet kohun, sillä sääntöjen mukaan missin tulee olla naimaton. Meza kiistää olevansa naimisissa.

Miss Meksiko Andrea Meza, 26, kruunattiin 69. Miss Universumiksi sunnuntaina. Samalla Meza ponnahti maailmanlaajuiseksi tähdeksi, ja lukuiset fanit alkoivat seuraamaan häntä Instagramissa. 

Samalla kävi ilmi, että Meza on julkaissut hääkuvan vuonna 2019, jossa hän poseeraa sulhasen kanssa komeissa maisemissa vuoren huipulla. Kuvatekstiin on kirjoitettu päivämäärä "3-09-19" ja vihkisormusemoji.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva on nostattanut kysymyksiä, sillä Miss Universum -kilpailun sääntöjen mukaan missin tulee olla naimaton.

Kohun seurauksena hääkuvat ovat alkaneet kiertää sosiaalisessa mediassa, ja samalla Mezalta on vaadittu selitystä. Jotkut ovat jopa vaatineet häntä luopumaan kruunusta.

Sekä Meza että "sulhanen" kiistävät

Kuvassa näkyvä mies on meksikolainen malli Jorge Saenz. Hän on kiistänyt jyrkästi olevansa naimisissa Mezan kanssa.

– Lopettakaa spekulointi. Nämä kuvat ovat vuodelta 2019 ja otettu mainostarkoituksessa. Olimme mukana Chihuahuan alueen mainoskampanjassa. Kuvat ovat irroitettu kontekstistaan, Saenz sanoo.

Myös Mezan mukaan kuvat ovat osa mainoskampanjaa.

– Se on hauskaa, koska kuvan mies on yhden parhaan kaverini pikkuveli. Hän on 21, ihan lapsi vielä. On hauskaa, että kaikki ottavat sen vakavasti, Meza kommentoi Insiderille.

– Silloin, kun kuvat otettiin, en ollut mikään missi. Julkaisin kuvan vitsillä, koska meistä oli hauskaa huijata kavereita kirjoittamalla vain päivämäärä kuvatekstiin, Meza selventää.

Miss Universum -kilpailun tiedottaja kertoo Insiderille saaneensa runsaasti yhteydenottoja kuvan takia.

– Ihmiset levittävät usein juoruja voittajasta, mutta tämä on ehdottomasti yksi hulluimmista, jonka olen kuullut, tiedottaja sanoo.

Lue myös: Andrea Meza, 26, kruunattiin Miss Universumiksi - katso kuvat

Lähteet: The Sun, Insider

Kilpailut

Uusimmat