Kuva: Kimmo Korhonen (C) Fisher King 2021

Huippusuosittu Sorjonen nähdään syksyllä valkokankaalla - katso tiivistunnelmainen traileri

11.06.2021 11:45 - Reija Saarinen

Elokuva saa ensi-iltansa 27. lokakuuta.

Huippusuosittu rikossarja Sorjonen tulee syksyllä valkokankaalle uutena pitkänä elokuvana. Sorjonen: Muraalimurhat -elokuva saa ensi-iltansa 27. lokakuuta 2021.

Juuso Syrjän ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään tuttuun tapaan Ville Virtanen, Anu Sinisalo ja Sampo Sarkola

Pasilan juna-aseman betoniseinästä löytyy verellä maalattu muraali, joka esittää Suomen tunnetuinta sarjamurhaajaa Lasse Maasaloa (Sampo Sarkola). Muraalissa oleva ”Tehdään maailmasta parempi paikka” -lause yhdistyy sosiaalisessa mediassa leviävään äänestykseen henkilöistä, joita ilman maailmassa olisi parempi olla. Pian ensimmäinen ruumis löytyy, ja rikostutkija Kari Sorjosen (Ville Virtanen) on löydettävä Tuomariksi itsensä nimennyt henkilö. 

Kyseessä on Sorjosen uran vaikein rikostapaus aikana, jolloin hän itse taistelee oman mielenterveytensä kanssa. Virtanen kertoo olevansa otettu siitä, että hän pääsi jatkamaan Sorjosen tarinaa. 

- Olen otettu, että pääsin jatkamaan Kari Sorjosen tarinaa vielä elokuvan verran. Paremmat tuotannolliset resurssit ja aika auttoivat keskittymään Sorjoseen ja syventämään hahmoa entisestään. Yleisölle Kari tarjoaa varmasti uusia puolia, koska monisyisestä hahmosta riittää kyllä ammennettavaa. Jännityksellä odotan katsojien reaktioita ja toivon, että Sorjonen onnistuu jälleen kerran viihdyttämään ja herättämään ajatuksia, tällä kertaa valkokankailla, sanoo Ville Virtanen kertoo tiedotteessa. 

Sorjonen-sarja on ollut suosittu paitsi Suomessa myös ulkomailla. Muraalimurhat tullaankin näkemään kaikkialla maailmassa USA:sta Australiaan saakka.

- Sorjosen (Bordertown) suosio on ollut iloksemme niin suurta kotimaassa ja maailmanlaajuisesti, että halusimme tuottaa ison elokuvatarinan isolla kankaalla. Sorjonen: Muraalimurhat on tiettävästi ainoa kotimainen elokuva, joka tullaan esittämään kaikkialla maailmassa USA:sta Australiaan, siitä meillä on jo sopimukset olemassa, tuottaja Matti Halonen Fisher Kingistä sanoo.

Elokuvan tiivistunnelmaisen trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Rikossarjoista tuttu Ville Virtanen: Ajattelin, että poliisit ovat natsisikoja

Lue myös: Ville Virtanen paljastaa elokuvan, joka teki suurimman vaikutuksen: "Näin painajaisia vuosien ajan"

Kilpailut

Uusimmat