Kuva: Emmi Moilanen

Riku Nieminen joutui sairaalaan, sai huolestuttavia kommentteja - "Mielenkiintoista ja surullista"

04.08.2021 13:45 - Roy Kokkonen

Riku Niemisellä epäillään sydänlihastulehdusta tai sydänpussitulehdusta. Näyttelijän Twitter-päivitys sai kuitenkin monia huolestuttavia rokotevastaisia kommentteja.

Näyttelijä Riku Nieminen, 35, kertoo joutuneensa sairaalaan. Mies julkaisi Twitter-tilillään päivityksen tiistai-iltana, jossa hän kertoo tunteneensa muljuntaa rintakehässä futistreenien jälkeen.

Niemisen mukaan lääkärit epäilevät sydänlihastulehdusta tai sydänpussitulehdusta.

"Yön yli tarkkailua ja jos pumppu tulehtunut niin 1kk liikuntakieltoa. Aikamoista. Henkilökunta tekee timanttista työtä", hän kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niemisen päivitys sai laajaa huomiota Twitterissä, ja lukuiset ihmiset toivottivat hänelle pikaista paranemista. Kommenttikentässä kuitenkin oli havaittavissa huolestuttava ilmiö - moni syytti oireiden johtuvan koronavirusrokotteesta.

Nieminen päätti julkaista vahvan kannanoton koronarokotusten puolesta keskiviikkona. Hän pitää rokotevastaisia kommentteja paitsi mielenkiintoisina myös surullisina.

"Edellisen päivitykseni monista kommenteista johtaisin, että luottamuspulasta johtuvia isoja pelkoja ja epäilyksiä koronarokotteen suhteen on. Mielenkiintoista ja surullista. "Ähäkutti"-viestit ymmärrettävää näytösmäistä ahdistuksenpurkua, myös tapa käsitellä kriisi. Ota rokote", hän kirjoittaa sydänemojin kera.

Lue myös: Riku Niemisen lapsi tuhlasi valtavan summan kännykkäpeliin - peliyhtiö antoi rahat takaisin

Lue myös: Riku Nieminen pääsi valloilleen lasten leikkipuistossa - hulvaton video leviää somessa, katso

Kilpailut

Uusimmat