Kuva: Shutterstock

Mitä seuraavaksi katsotaan? Tässä 7 kiinnostavaa ohjelmatärppiä

17.08.2021 09:35 - Katja Nygård

Helteet ovat tältä kesältä ohi, ja tiedossa on sadepäiviä, jolloin on ihana käpertyä viltin alle tapittamaan hyviä leffoja ja tv-sarjoja. Kokosimme eri mielentiloihin sopivia ohjelmasuosikkeja, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaasi sopivan ohjelman etsintään.

Draama

Nine Perfect Strangers

Liane Moriartyn romaaniin pohjautuvassa Nine Perfect Strangers -sarjassa yhdeksän elämän stressaannuttamaa ihmistä osallistuu hyvinvointikeskuksen kymmenpäiväiseen retriittiin, joka lupaa lisää terveyttä ja muutosta elämään. Heillä ei vain ole aavistustakaan siitä, mitä retriitissä todellisuudessa tulee tapahtumaan.

Sarjan näyttelijäkaartia tähdittävät muun muassa sellaiset nimet kuin Nicole Kidman, Manny Melissa McCarthy ja Luke Evans.

Liane Moriartyn kynästä on lähtöisin myös huippusuosion saavuttanut hittisarja Big Little Lies.

Tulossa 20. elokuuta. 

Romantiikka

Haikein terveisin (Dear John)

Kun kaksi nuorta rakastuu, palaa väistämättä takaisin omaan nuoruuteensa. Vaikka Lasse Hallströmin ohjaama Haikein terveisin (Dear, John) on välillä huvittavankin ennalta-arvattava, se on samalla niin sympaattinen, ettei siitä voi olla tykkäämättä. Channing Tatumia ei myöskään koskaan kyllästy katselemaan. Ihan paras valinta treffeille tai sunnuntai-iltapäivän rötväysleffaksi.

Historia

Downtow Abbey

Oscar-palkitun Julian Fellowesin luoma tv-sarja löysi vankkumattomat kannattajansa heti ensimmäisestä jaksosta vuonna 2010 alkaen. Tämänkin jälkeen se on haalinut uutta ihailijakuntaa uusista katsojista, eikä ihme.

Sarjan tapahtumat sijoittuvat vuosiin 1912—1926 ja kuivitteellisen Crawleyn aatelissuvun sekä heidän palvelijoidensa elämään. Pohjois-Yorkshiressa sijaitseva kuvitteellinen Downtow Abbeyn kartano kätkee seiniensä sisään monia tarinoita, ihmiskohtaloita sekä edvardiaanisen ajan pukuloistoa.

Yhteiskunta

The Boys

Tämän päivän kahtia jakautunut Amerikka, jossa ihmisiä on helppo johdatella. Muun muassa tästä lähtökohdasta väkivallan täyttämä The Boys -sarja maalaa kuvaa amerikkalaisesta yhteiskunnasta ja sen ongelmakohdista. Naisen kehno rooli yhteiskunnassa, rasismi ja syrjintä ovat asioita, jotka eivät suinkaan ole poistuneet, vaan raivanneet tiensä yhteiskunnan huipulle, jopa valtakoneistoihin asti.

Sarja muistuttaa meitä siitä, että elämä yhteiskunnassa, etenkään Amerikassa, ei todellakaan ole niin ruusuista kuin ehkä haluaisimme kuvitella kaiken olevan.

Vauhti

The Grand Tour

Top Gear -suosikkisarjasta tuttu kolmikko, autoiluohjelmien elävät legendat, Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond ovat jälleen pyörien päällä! Sarjan neljännellä kaudella maailma elää poikkeustilanteessa, joten aiempien kausien sijaan kolme autoilevaa kaverusta eivät seikkailekaan ympäri maailmaa, vaan nyt haetaan vauhtia Britanniasta. Jaksoja on vähän, ainoastaan kolme kappaletta, mutta kerralla saakin sitten nauttia 1,5 tunnin mittaisesta vauhtielämyksestä.

Musiikki

Cinderella

Tuhkimo (Cinderella) on säkenöivä yhdistelmä musiikkifantasiaa, taikuutta ja romantiikkaa. Kaikki tuntevat Tuhkimon tarinan, jota tässä elokuvassa on modernisoitu rohkeasti. Kunnianhimoinen päähenkilö (Camila Cabello) unelmoi suuresti ja hyvän haltijakumminsa avulla moni unelmista onkin tehty toteutettavaksi. Alun perin tyttöbändistä Fifth Harmony pinnalle nousseen Cabellon lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa Billy Porter, Minnie Driver ja Pierce Brosnan. Varsinainen hyvän mielen elokuva, jonka mukana alkaa laulattaa! Tulossa 3. syyskuuta.

Rikos

The Fall

Jos psykologinen rikossarja, joka sisältää voimakkaasti koukuttavia elementtejä on sinun juttusi, älä jätä tätä sarjaa katsomatta! 

Tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Irlantiin, jossa Salaiset kansiot -sarjasta ja elokuvista tutuksi tullut Gillian Anderson näyttelee ylikomisario Stella Gibsonia. Fifty Shades of Gray -elokuvassa näytellyt Jamie Dornan on sen sijaan menestyneitä uranaisia tappava sarjamurhaaja. Sarjan jännittävin juonikuvio käydään näiden kahden välillä ja kysymys kuuluu: kumpi ehtii ensin?  

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat