Kuva: AOP

Prinssi Harry ja Meghan tekivät "henkeäsalpaavan" ehdotuksen kuningattarelle - hovi järkyttyi

06.09.2021 18:15 - Roy Kokkonen

Lehtitietojen mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan haluavat tavata kuningatar Elisabetin.

Prinssi Harry, 36, ja herttuatar Meghan, 40, nostattivat keväällä kohuotsikoiden vyöryn antamalla haastattelun Oprah Winfreylle, jossa he kertoivat muun muassa kuninkaallisessa perheessä kohtaamastaan rasismista.

The Sun kertoo, että suurkohun jälkeen herttuapari on esittänyt yllättävän ehdotuksen kuningatar Elisabetille. Lehden mukaan he haluaisivat tavata kuningattaren ja toivovat saavansa pitää ristiäiset kesällä syntyneelle Lilibet-tyttärelle Windsorin linnassa.

Sisäpiirilähteet kertovat, että hovin henkilökunta on ehdotuksesta erittäin yllättynyttä. 

– Harry ja Meghan tekivät tämän ehdotuksen, mutta moni on järkyttynyt sen silkasta röyhkeydestä. He ehkä haluavat aidosti tavata kuningattaren, mutta se on henkeäsalpaavaa ottaen huomioon, mitä he ovat laittaneet hänet kokemaan tänä vuonna, lähde kertoo.

Lehtitietojen mukaan hovi ei ole vastannut herttuaparin pyyntöön. Siitä huolimatta ainakaan lähteet eivät täysin tyrmää ajatusta.

– Kuningatar pitää edelleen Harrysta ja haluaisi nähdä Lilibetin ja hänen veljensä Archien. Mutta hovityöntekijät ovat yllättyneitä vedosta, eritoten Meghanista, kaiken sen jälkeen, mitä on tapahtunut.

Lue myös: Kirjaväite: Harry ja Meghan harkitsivat rasistisen kommentin laukoneen kuninkaallisen nimeämistä

Lue myös: Harryn ja Meghanin Lilibet-tytöstä ensimmäinen vilaus? Lapset pysyneet visusti poissa julkisuudesta

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat