Kuva: AOP

Prinsessa Beatricen esikoinen syntyi - kuninkaallinen perhe iloitsee

20.09.2021 16:45 - Roy Kokkonen

Sekä äiti että vauva voivat hyvin.

Iso-Britannian prinsessa Beatricen, 32, ja hänen miehensä Edoardo Mapelli Mozzin tyttövauva on syntynyt. Lapsi on Beatricen ensimmäinen. Mozzilla on yksi lapsi edellisestä suhteesta, vuonna 2016 syntynyt Christopher, jota kutsutaan lempinimellä Wolfie.

Lapsi syntyi Lontoossa, Westminsterin sairaalassa hieman ennen keskiyötä lauantai-iltana. Syntyessään tyttö painoi 2,7 kiloa.

Prinsessa Beatrice on prinssi Andrew'n ja Sarah Fergusonin vanhin lapsi. Vastasyntynyt tyttövauva on puolestaan prinssi Andrew'n toinen lapsenlapsi ja kuningatar Elisabetin 12. lapsenlapsenlapsi. Kruununperimysjärjestyksessä pienokainen on 11.

Edoardo Mapelli Mozzi ja prinsessa Beatrice kuvattuna Wimbledonin tennisturnauksen katsomossa heinäkuussa 2021. (kuva: AOP)

Buckinghamin palatsi kertoi ilouutisen tiedotteessa.

"Vauvan isovanhemmat ja isoisovanhemmat ovat saaneet tiedon ja ilahtuneita uutisesta. Perhe haluaa kiittää sairaalaan henkilökuntaa loistavasta hoidosta. Hänen kuninkaallinen korkeutensa ja lapsi voivat molemmat hyvin, ja pariskunta odottaa innolla tyttärensä ja tämän isoveljen ensitapaamista", palatsi kertoo tiedotteessa.

Prinsessa Beatricen raskaudesta kerrottiin toukokuussa. Hän avioitui miehensä kanssa heinäkuussa 2020 yllätyshäissä. Vastaanotto oli hyvin pienimuotoinen koronarajoitusten vuoksi, eikä häistä kerrottu etukäteen julkisuudessa. 

Lue myös: Prinsessa Beatrice odottaa esikoistaan - avioitui miehensä kanssa viime kesänä yllätyshäissä

Lue myös: Prinsessa Beatrice viilsi Ed Sheeranin kasvoja miekalla - "V*tun idiootti", muistelee manageri

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat