Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä Niko Saarinen kertoo, ettei käy juurikaan jääkaapillaan - syyn selittävä näkymä järkyttää Pippa Laukan

22.09.2021 07:15 - Henna Koste

Niko Saarinen paljastaa rakastavansa siideriä ja olutta, mutta ei omaa kehoaan.

Olet mitä syöt -ohjelman uusi kausi starttaa tänään, kun tv-katsojat tutustutetaan juontaja ja tv-persoona Niko Saarisen, 34, ruokavalioon. Epäterveellisen ruokavalion lisäksi Saarisen haasteena on kehotyytymättömyys. 

- Kehotyytymättömyys on tullut viimeisten vuosien aikana. Katson itseäni nykyään kauhean kriittisesti, Saarinen kertoo ja jatkaa, ettei tilannetta helpota se, että sosiaalisessa mediassa kommentoidaan hänen ulkonäköään. 

Suurimmaksi pelokseen Saarinen kuvailee tilannetta, jossa hän tekisi ohjelman historiaa saapumalla loppupunnitukseen painavampana kuin koskaan aiemmin. 

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan saapuminen jääkaappiratsian merkeissä nostaa Saarisessa ahdistuksen tunteita. Laukka kysyy, ahdistaako Saarista silloin, kun hän avaa itse oman jääkaappinsa? 

- Ei oikeastaan, koska en välttis avaa sitä moneen päivään, Saarinen toteaa ja jatkaa, että koittaa viikottain heittää kaapista pois vanhentuneet ruuat. 

Samalla oven avauksella selviää, että Saarinen ei syö aamupalaa, kuorruttaa kaikki ruokansa Aura-juustolla ja rakastaa siideriä ja kaljaa. 

Laukka järkyttyy, kun näkee Saarisen yhden viikonlopun noutoruuista kerääntyneet paperikassit. Tilausten määrä selittää myös sen, miksi jääkaapin ovi pysyy kiinni. 

- Tuntuu, että silmäni palavat puhki, lääkäri toteaa. 

Yksi tieto Laukan vastaanotolla saa Saarisen järkyttymään. 

Lopuksi Saarinen saa yllätyksen, joka saa hänet kyynelehtimään - ehkäpä tv-katsojatkin. 

Olet mitä syöt

20.00

MTV3

Lue myös: Niko Saarinen ei halua enää provosoida tietoisesti: 'Nykyään on ihan okei, jos en herätä tunteita'

Lue myös: Niko Saarisen sukulaiset eivät katso häntä tv:stä - taustalla yksinkertainen syy

Kilpailut

Uusimmat