Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä Topin aamukahvin kulutus järkyttää Kape Aihisen: "Kova jätkä oot juomaan kahvia"

23.09.2021 07:15 - Henna Koste

Kuopiolaisperheessä ollaan samaistuttavien ongelmien äärellä: samat ruuat tökkivät ja salaatit loistavat poissaolollaan.

Kaappaus keittiössä -ohjelman seitsemännellä kaudella suomalaiskeittiöissä häärii jälleen ravintoloitsija Kari "Kape" Aihinen. Illan jaksossa hän suuntaa Kuopioon Maaritin ja Topin luokse. Pari odottaa toista lastaan ja huolehtii pienen poikansa ruokavaliosta, mutta heidän omia ruokailutottumuksiaan ei voi hyvällä tahdollakaan kuvailla terveellisiksi. Aihinen on huolissaan raskaana olevan Maaritin ruokailuista, eikä Topinkaan ruokavalio herätä huippukokissa ylpeyttä. Topin kahvin juonti nousee myös puheenaiheeksi, kun Aihinen kysyy, kuinka paljon aamukahvia kuopiolaismies kiskoo. 

- Kaksi kertaa se neljä kuppia, kahdeksan kuppia tulee, Topi paljastaa kahvin määrän, jonka kulauttaa aamuisin kurkustaan alas. 

- Kahdeksan kuppia! Kova jätkä oot juomaan kahvia. Vatsa on varmaan tosi tyytyväinen, kun painat tyhjään mahaan kahdeksan kuppia, Aihinen huomauttaa. 

Jääkaappiratsiassa Aihinen huomaa, että hyllyt notkuvat tavaraa kasvonaamiosta lähtien, mutta palaute on kuitenkin armoton.

- Täällä on sitä sun tätä. Tässä ei ole järjen häivääkään, Aihinen toteaa. 

Kaappaus keittiössä

20.00

MTV3

Lue myös: 5 täydellistä reseptiä juhlaan kuin juhlaan - Minna Kuukan perunasalaatti ja kahden aineksen herkut

Kilpailut

Uusimmat