Kuva: AOP

Prinssi Williamista voi tulla isänsä prinssi Charlesin vuokraisäntä - vuokrasumma yli 800 000 euroa

06.10.2021 14:15 - Roy Kokkonen

Kun prinssi Charlesista tulee kuningas, hänen poikansa perii Highgroven talon. Lehtitietojen mukaan Charles haluaisi asua siellä myös jatkossa, jolloin hän joutuisi maksamaan pojalleen vuokraa yli 800 000 euroa vuodessa.

Prinssi Williamista voi tulevaisuudessa tulla isänsä prinssi Charlesin vuokraisäntä. Kun Charlesista tulee kuningas, prinssi William perii hänen perheasuntonsa Highgroven talon Gloucestershiressä. 

Ison-Britannian hallitsija on perinteisesti asunut virallisesti Buckinghamin palatsissa, mutta Daily Mailin mukaan Charles ei aio tyytyä pelkästään siihen, vaan viettää aikaa myös Highgrovessa. Hänen äitinsä kuningatar Elisabet puolestaan on viihtynyt aina Windsorin linnassa, mutta Charles ei suunnittele sinne muuttamista.

– Charles ei ole Windsorista innoissaan, koska se on aika äänekäs. Hän ajattelee, että jos hän on matkalla Windsoriin, hän voi yhtä hyvin jatkaa Highgroveen Cloucestershireen, lähde kertoo.

Siinä tapauksessa Charles joutuu maksamaan pojalleen jopa yli 800 000 tuhatta euroa vuokraa vuosittain. Daily Mailin mukaan prinssi William perheineen kaavailee muuttoa Kensingtonin palatsista Windsorin linnaan, kun Charlesista tulee kuningas.

Charlesin suunnitelmissa on myös useiden kuninkaallisten kiinteistöjen avaaminen yleisölle.  Se tarkoittaisi avoimia ovia niin Buckinghamin palatsiin kuin Balmoraliin. Samalla myös Buckinghamin asuintilat supistuvat merkittävästi. 

Lue myös: Prinssi William käytti salanimeä yliopistossa - ei meinannut saada opiskelija-asuntoa

Lue myös: Prinssi Charles ei aio antaa Archielle prinssin titteliä - syy Meghan-kohuun?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat