Kuva: AOP

Sirpa Selänne kertoo suuresta surustaan - Erkki-isä on menehtynyt 90-vuotiaana

18.10.2021 12:45 - Lauri Kujanpää

- Kiitos kaikesta isä, ja voimia äidille sekä kaikille läheisille, Sirpa Selänne muun muassa kirjoittaa koskettavassa julkaisussa.

Sirpa Selänne, 52, kertoo suuresta surustaan Instagram-sivullaan. Selänteen Erkki-isä on nimittäin menehtynyt 90-vuotiaana. 

"Mun rakas isä, meidän rakas faija, Erkki pappa, tänään tuli se surullinen päivä, kun sinä lähdit taivaan kotiin. Ikää oli jo kunnioitettavat 90-vuotta ja hieno elämä elettynä", Sirpa Selänne kirjoittaa.

"Luopumisen tuska viiltää sydäntä, mutta jälleennäkemisen toivossa on elettävä. Kiitos kaikesta isä ja voimia äidille ja kaikille läheisille", Selänne jatkaa. 

Julkaisu on saanut Selänteen seuraajilta paljon osanottoja. 

Näet julkaisun, jossa Erkki-isä istuu nojatuolilla, alta tai tästä. 

Sirpa Selänne jakoi myös toisen julkaisun isänsä kunniaksi, jossa kiittää muistoista.

"Olen kiitollinen kaikista niistä hienoista muistoista, joissa isäni oli mukana. Tämä kuva on otettu, kun Teemu valittiin jääkiekon Hall Of Fame -kunniagalleriaan."

Näet kuvan alta tai tästä. 

Sirpa ja ex-jääkiekkoilija Teemu Selänne menivät naimisiin vuonna 1996 ja ovat asuneet yhdessä Yhdysvalloissa yli 20 vuotta. Parilla on neljä lasta: Eemil (s. 1996), Eetu (s. 1997) ja Leevi (s. 2000) sekä tytär Veera (s. 2007).

Lue myös: Sirpa Selänne pääsi vihdoinkin vanhempiensa luokse - "Sydämeni sulaa"

Lue myös: Teemu ja Sirpa Selänne viettivät hääpäivää ja lapsen valmistujaisia - katso suloinen perhekuva

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat