Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Ensitreffit alttarilla -pari jumittaa kaverillisissa väleissä - 'Ei tunnu parisuhteelta'

19.10.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Tuula ja Miika ovat halunneet edetä suhteessa eri tahtia.

Ensitreffit alttarilla -sarjan tiistaina esitettävässä jaksossa valmistaudutaan juhannuksen viettoon. Ohjelman yhtenä asiantuntijana toimiva ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa tapaa pariskunnat ja kyselee kuulumisia.

Tuulan ja Miikan avioliitto on alkanut karikkoisesti, ja Miika on kokenut parin välillä olevan paljon henkistä etäisyyttä. Pari kertoo Myllymaalle, että suhde tuntuu tasoittuneen viime aikoina. Myllymaa pyytää paria arvioimaan parisuhteensa asteikolla yhdestä kymmeneen, ja Miika antaa arvosanaksi 7,5.

- Sanoisin, että se henkinenkin läheisyys on ottanut aikamoista takapakkia. Tuntuu välillä, että Tuula on aika luotaan pois työntävän oloinen ja että hän ei halua niin paljon avautua, Miika kertoo kameroille.

Tuula kertoo, että ei koe kaksikon välistä suhdetta parisuhteeksi.

- Jos puhuttaisiin vain ihmissuhteesta, antaisin tälle hirveän paljon korkeamman arvosanan. Käytät sanaa parisuhde, ja itsestäni ei tunnu siltä. Omat tunteeni eivät ole heränneet vielä, Tuula sanoo ja antaa yhdessäololle arvosanaksi seitsemän.

Miika kertoo kameroille, että suhteessa on päädytty kaverilliselle linjalle.

- Olemme aika yksimielisesti lähdetty sille linjalle, että olemme enemmän tai vähemmän kaverillisella pohjalla. Tuulaa rupesi nopeampi eteneminen ahdistaa aika paljon. Hänelle on helpompi edetä tosi hitaasti. Itsellenikin on mukavampi, että en aiheuta hänelle isompaa ahdistusta, Miika sanoo.

- Lähdimme vähän eri lähtökohdista tähän, ja Miika hieman innokkaammin kuin minä. Siitä tuli minulle paineita, joita pelästyin, Tuula puolestaan toteaa.

Ensitreffit alttarilla
MTV3
klo 21.00

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjan Sini ja Vesa odottavat lasta - ilmoittivat ilouutisen Instagramissa

Lue myös: MTV: Ensitreffit alttarilla -sarjan Johanna ja Markus hakevat avioeroa

Kilpailut

Uusimmat