Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus paljastavat, miten ratkovat suhdekriisinsä

21.10.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Kuustonen kertoo Brotheruksen teipanneen yhden sanan valtavilla kirjaimilla makuuhuoneen seinälle vastauksena parisuhdekriisiin.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa ollaan illan jaksossa muusikko Mikko Kuustosen, 61, ja koreografi Hanna Brotheruksen, 53, seurassa. Maria Veitola, 48, lähtee yökylään pariskunnan kesähuvilalle Mäntyharjulle.

Noin kahdeksan vuotta yhdessä ollut ja reilut kolme vuotta sitten naimisiin mennyt pariskunta kertoo Veitolalle avoimesti suhteensa toimintamalleista. Pari on selvinnyt suhteensa kriiseistä suoruudella.

- Olimme kriiseilleet jostain asiasta ja pohtineet, miten tämä ihmissuhde saadaan toimimaan. Hanna teippasi makuuhuoneemme seinään metrinkorkuisella tekstillä sanan ”suoruus”. Jos emme tässä ihmissuhteessa pysty olemaan täysin rehellisiä ja auki ja puhumaan kaikista ikävimmät jutut ja olot pohjia myöten, ei tästä tule mitään, Kuustonen sanoo.

Myöhemmin jaksossa Kuustonen ja Brotherus kertovat, miten osoittavat rakkauttaan toisilleen. Brotherus nostaa tärkeiksi asioiksi hellyyden ja kosketuksen. Kuustonen puolestaan ottaa esiin Brotheruksen tavan kirjoittaa hänelle kirjeitä.

- Se on rakkauden osoittamista myöskin, että kun tulee jokin kriisin paikka, kirjoitat kirjeitä, Kuustonen sanoo.

Veitola kysyy, kirjoittaako Kuustonen kirjeitä takaisin.

- Hän tekee biisejä, Brotherus toteaa.

- Me keskustelemme. Ne ovat rankkoja kirjeitä, mutta ne ovat auttaneet monessa tilanteessa, kun minulta on loppunut sanat kesken, Kuustonen sanoo.

Jaksossa keskusteluun nousevat myös muun muassa Brotheruksen syömishäiriötausta ja pariskunnan uusperhekokemukset.  

Yökylässä Maria Veitola
klo 21.00
MTV3

Lue myös: Mikko Kuustonen ja Kirka sekoitettiin usein toisiinsa - huomaatko yhdennäköisyyden?

Lue myös: Mikko Kuustonen julkaisi kauniin hääkuvan: "Kiitos rakas Hanna"

Kilpailut

Uusimmat