Kuva: Senja Rapila

MTV: Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi aloittavat TTK-viikon aina samalla tavalla

27.10.2021 20:15 - Lauri Kujanpää

Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi ovat otettuja siitä, kun heidat on usein äänestetty illan parhaaksi pariksi. Harjoitusviikot tanssipari aloittaa aina samalla tavalla.

Näyttelijä Ernest Lawson ja tanssiopettaja Anniina Koivuniemi olivat viime sunnuntaina kolmannen kerran illan paras pari Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. 

- Onhan se iso kunnia. Ihanaa, että kotikatsomoissa tykätään siitä, mitä me tehdään, Koivuniemi kertoo MTV Uutiset Live -ohjelman haastattelussa

Haastattelussa myös selviää, että Lawson ja Koivuniemi aloittavat treeniviikot aina samalla tavalla: Kaksikko nimittäin istuu keskustelemaan ja tunnelmoimaan puoleksitoista tunniksi. 

- Meillä on käynyt yleensä niin, että kun mennään maanantaisin salille, niin ensimmäiset puolitoista tuntia ovat juoruilua. Keskustellaan nämä asiat läpi, juhlitaan pisteitä, ja sitten aletaan tekemään, Koivuniemi sanoo. 

- Se on surullisen lyhyt aika! Menneet ovat jutustelun jälkeen menneitä, ja sitten lähdetään nollasta liikkeelle, Lawson nauraa. 

Seuraavaksi pari tanssii freestyle-tanssin. Millaisia haasteita tanssityyli tuo opettajalle? Voit katsoa koko haastattelun alta. 

Jos video ei näy, katso se MTV:n sivuilta. 

Lue myös: Ernest Lawsonin hauskassa virpomiskuvassa yhteys Putous-hahmoon - huomaatko?

Lue myös: Ernest Lawsonin ja tyttären keskustelutuokio huvittaa somessa - "Mä kerron äidille"

Lähde: MTV

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat