Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Maajussille morsian -suosikki Sika-Harri paljastaa, miten romanssi syttyi Mervin kanssa

22.11.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Ohjelman ensimmäiseltä kaudelta muistettava Sika-Harri on tätä nykyä kihloissa Mervin kanssa, ja pari pyörittää peräti 12-lapsista uusperhettä.

Maajussille morsian -kauden päätteeksi nähdään kaksi muistelujaksoa, joissa nähdään, mitä joillekin ohjelman aiemmille osallistujille kuuluu nykyään. Monet muistavat ohjelman aivan ensimmäiseltä kaudelta suureen suosioon nousseen Harrin, eli Sika-Harrin. Nykyään mies elää 12-lapsisen uusperheen isänä Kauhajoella yhdessä kihlattunsa Mervin kanssa.

Harri oli ensimmäisen kauden kirjekuningas, joka sai kiinnostuneilta naisilta peräti 130 kirjettä. Jo varhaisessa vaiheessa mies kiinnitti huomionsa erityisesti Susannaan, jota hän kosikin viimeisessä jaksossa.

- Siihen tilanteeseen katsoin, että se oli oikea teko, Harri kertoo nyt Vappu Pimiälle.

Susanna vastasi myöntävästi kosintaan ja muutti ohjelman jälkeen Harrin luokse. Yhteinen tytär syntyi vuonna 2008, ja naimisiin pari meni 2009. Pari päätyi eroon vuonna 2014.

Nykyään Harri on kihloissa hevosalan yrittäjän Mervin kanssa, ja parin uusperheeseen kuuluu peräti 12 lasta. Lapsikatraasta viisi on Harrin ja seitsemän Mervin. Ennen Maajussille morsian -ohjelmaa Harri oli saanut jo aiemmasta liitostaan neljä lasta.

Mervi ja Harri (kuva: MTV3)

Harri ja Mervi kertovat ohjelmassa, miten tapasivat toisensa. Ensimmäisen kerran kaksikko kohtasi toisensa vuonna 2016, kun Harrin poika ja Mervin tytär olivat samalla luokalla. Romanssi sai alkunsa kuitenkin, kun kaksikko kohtasi toisensa yöelämässä.

- Me kaksi rauhallisen elämän eläjää satuimme olemaan villejä yhtenä iltana, Mervi muistelee.

Illan päätteeksi Mervi tarjosi Harrille yösijan. Hän ei tuolloin tiennyt Sika-Harri-ilmiöstä.

- Kun hän haki minua tanssimaan, en tiennyt ollenkaan, että hän oli ollut ohjelmassa. Joku kaverini sanoi minulle, että se on tällainen Sika-Harri. Googletin tietysti, Mervi myhäilee.

Kesällä 2016 Mervi muutti Harrin luokse Kauhajoelle, ja sikala muuttui hevostalliksi. Parilla on aikeissa jossain kohtaa mennä naimisiin.

Maajussille morsian
MTV3
klo 20.00

Lue myös: MTV: Vappu Pimiä paljastaa, keiden Maajussille morsian -osallistujien kanssa on jäänyt ystäviksi

Lue myös: IL: Maajussi-Miian ja Kimmon suhde päättyi eroon: "Tässä ei ole mitään draamaa, enää"

Kilpailut

Uusimmat