Kuva: Nelonen / Petri Aho

Tänään tv:ssä: Suvi Teräsniska kertoo perheensä astetta erikoisemmasta joulupukista - "Oikeasti pelottava"

17.12.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Suvi Teräsniska kertoo Vain elämää -ohjelmassa, että heidän perheessään käyvä joulupukki poikkeaa totutusta.

Vain elämää -ohjelmasta nähdään kauden toinen joulujakso. Samalla kyseessä on kauden viimeinen jakso. Kukin artisti tuo joulupöytään itselleen tärkeitä jouluherkkuja, ja jokainen saa myös joululahjan.

Illan jaksossa Pyhimys kertoo omista joulupukkimieltymyksistään.

- En ole itse tällaisen Coca Cola -pukin ystävä, vaan enemmän tällaisen suomalaisen pukin, joka on vähän epäilyttävä, Pyhimys sanoo.

Suvi Teräsniska komppaa Pyhimystä ja kertoo, että heidän perheessään ei koskaan vieraile se perinteinen, punanuttuinen pukki.

- Meillä on sellainen joulupukki, joka pukeutuu sata vuotta vanhaan susiturkkiin ja karvalakkiin ja sellaiseen äärettömän rumaan kuminaamariin. Se on oikeasti pelottava, kun se astuu ovesta sisään. Sillä on poron kello ja se tulee mökän kanssa sisään. Meillä ei ole ollut punanuttuista pukkia, Teräsniska sanoo.

Jaksossa Teräsniska kajauttaa ilmoille komean tulkinnan Mary Did You Know -kappaleesta. Gospelhenkisen vedon jälkeen Teräsniska palaa istumaan pöydän ääreen kyynelehtien.

- Haluan sanoa, että en liikuttunut tuosta omasta laulusuorituksesta, vaan siitä, että tuo oli viimeinen veto, Teräsniska sanoo.

Vain elämää
Klo 20.00
Nelonen

Lue myös: Yksi lause Pyhimykselta sai Anssi Kelan havahtumaan - "Henki oli tosiaan ainutlaatuinen"

Lue myös: Anssi Kela ylistää Vain elämää -kollegaansa: 'Teki tempun, johon harva vain pystyy'

Kilpailut

Uusimmat