Kuva: AOP

Piritta Hagman muistaa edelleenkin Miss Skandinavia -alusvaatekohun - "Johtaja läksytti minua"

13.01.2022 23:15 - Lauri Kujanpää

Piritta Hagman kertoo elämästään uudessa Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa, jonka voi kuunnella Podplaysta.

Somevaikuttaja ja fysioterapeutti Piritta Hagman, 42, tuli suomalaisille tutuksi Miss Suomi -kilpailusta vuonna 2003, kun hänen kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Samoihin aikoihin Hagman aiheutti hieman kohua, sillä hän kieltäytyi esiintymästä alusvaatteissa Miss Skandinavia -kilpailussa, jonka hän lopulta voitti.

- En ole varmaan muita kohuja edes aiheuttanut. Se oli mielenkiintoinen juttu sen takia, että olin ilmoittanut etukäteen jo järjestäjille, että en tee alusvaatteita. Tiesin myös silloin, että toinen tyttö kisoissa ei myöskään tee. Sitten siitä tehtiinkin iso hässäkkä. Nousin barrikadeille ihan senkin takia, että meillä oli kaksi alle 18-vuotiasta tyttöä Miss Scandinavia -kisassa, ja heille ei oltu ilmoitettu ollenkaan, että tulevat tekemään alusvaatteita, Hagman kertoo Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa juontaja Iriz Silanderille

- Olin 23-vuotias ja koin vastuuta siitä, että tämä ei voi mennä näin. Ei alaikäisiä voi laittaa tekemään alusvaatteita, jos heidän kanssaan ei ole sovittu asiasta, Hagman jatkaa.

Hagman piti päätöksestaan kiinni, vaikka hän sai asiasta puhelun muun muassa missiorganisaation johtajalta.

- Minulla on hyvin erilaisia kokemuksia siitä, ketkä oli puolesta ja ketkä vastaan. Kovin paikka oli se, kun oman missiorganisaation "päätyyppi" soitti minulle ja läksytti minua tunnin verran puhelimessa. Mietin sen puhelun aikana, että tässä tämä raja menee. Askeltakaan en ota taaksepäiin.

Voit kuunnella Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastia Podplaysta. Podcastissa Hagman puhuu myös avioliitostaan jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa. Hagmanit erosivat vuonna 2018. 

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Piritta Hagmania verrattiin Grease-tähteen - huomaatko yhdennäköisyyden?

Lue myös: Piritta Hagman kuvaa elämäänsä Iholla-sarjaan - yksi hauska tilanne jäi kameralta pois

Kilpailut

Uusimmat