Kuva: Toni Lund

Suvi Teräsniska sai muutama päivä sitten pysäyttävän palautteen - "Koskettavaa"

12.03.2022 15:44 - Lauri Kujanpää

Teräsniska on julkaissut urallaan useita hittejä, jotka ovat koskettaneet monia suomalaisia.

Laulaja Suvi Teräsniska, 32, esiintyy tänään lauantaina Iskelmä Gaalassa Tampereen Nokia Arenalla. Hän on myös ehdolla useamman eri Iskelmä Gaalan palkinnon saajaksi ja laulaja paljastaakin, että kävi läpi juuri vanhoja palkintojaan.

- Nyt korona-aikana minuun on iskenyt remonttibuumi ja pakko sanoa, että katselin juuri vanhoja palkintojani, ja en tiedä edes, minne ne enää mahtuvat, Teräsniska nauraa Voice.fi:n haastattelussa.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan Podplaysta.

Useita hittejä julkaissut Teräsniska on saanut urallaan valtavan määrän palautetta ja hän muistaa varsinkin erään, joka hänelle saapui muutama päivä sitten.

- On oltu mukana esimerkiksi synnytyssaleissa ja elämän ehtoopuolella. Muutama päivä sitten sain kuvan tatuoinnista, jossa oli pätkä yhdestä kappaleestani. Samalla henkilö kiitti, kuinka musiikkini on ollut läsnä hänen elämässään ja auttanut toipumisessa. Kaikki tällaiset ovat todella koskettavia huomionosoituksia, Teräsniska kertoo.

Teräsniska muistetaan muun muassa hiteistään Täydellinen elämä, Jos mikään ei riitä ja Vaiettu Rakkaus. Hän on myynyt yli 200 00 albumia.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Suvi Teräsniska julkaisi kuvan vauvastaan - vitsailee hauskan asian "periytymisestä"

Lue myös: Suvi Teräsniska heitti hupaisan kommentin Ellinooran Instagram-kuvaan - sai Anna Puun nauramaan

Kilpailut

Uusimmat