Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Jarno Laasala liikuttuu kyyneliin Laulu rakkaudelle -erikoisjaksossa

20.03.2022 07:15 - Iiro Myllymäki

CMX-yhtye tekee itselleen poikkeuksellisen esityksen yllätyksenä Laasalalle.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelmassa nähdään tänään erikoisjakso, jolla juhlistetaan 100-vuotiasta Pelastakaa lapset -järjestöä. Jaksossa yllätetään järjestön kuukausilahjoittajia ja lasten auttamiselle omistautuneita ihmisiä.

Yksi yllätettävistä on Duudsoneista tuttu Jarno Laasala, 42. Mies on toiminut jo vuosien ajan Pelastakaa lasten kuukausilahjoittajana.

- Lapset ovat tosi lähellä sydäntäni, Laasala sanoo.

Mukana miestä yllättämässä on ystävä ja Duudsonit-kollega Jukka Hildén. Laasala yllätetään CMX:n Pelasta maailma -kappaleella. Yhtyeen solisti A. W. Yrjänä kertoo, että ohjelmaan osallistuminen on yhtyeelle jotakin aivan uutta.

- Tämä on ensimmäinen kerta, kun orkesterimme on hyväntekeväisyysgaalassa soittamassa. Tämä ilta merkitsee minulle lämmön jakamista ja toivon synnyttämistä, A. W. Yrjänä sanoo.

Esityksen aikana sekä Laasala että lavan takana oleva Hildén liikuttuvat kyyneliin. Laasala kiittelee bändiä vuolaasti esityksen jälkeen.

- Oli niin ihana. Kaikki nuo kuvat, teidän uskomaton biisinne, sinun äänesi ja myös kaikki ilo tässä. Kuinka paljon hyvää ihmiset tekevätkään, Laasala sanoo.

Jaksossa yllätettävän penkkiin istuvat myös muun muassa näyttelijät Laura Malmivaara ja Kari Väänänen.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi
MTV3
klo 19.30

Lue myös: MTV: Erika Vikman herkisti Dannyn - katso, kuinka kaksikko kohtasi toisensa

Kilpailut

Uusimmat