Kuva: AOP/Timo Korhonen

Koomikko Kari Ketosen esikoisohjaus nähdään syksyllä: "Idea on vähintään yhtä poikkeuksellinen"

31.03.2022 09:45 - Minttu Tikkanen

Päärooleja esittävät Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi.

Ensi syksynä ensi-iltansa saa koomikko Kari Ketosen, 50, esikoisohjaus Häät ennen hautajaisia. Draamakomediassa on tunnettuja nimiä myös kameran etupuolella, sillä elokuvan päärooleissa nähdään Iina Kuustonen, 37, ja Antti Luusuaniemi, 42. 

Tiedotteen mukaan elokuvassa hääsuunnittelija Joanna etsii kulissipoikaystävää isänsä mieliksi ja törmää sopivasti hieman omalaatuiseen hautausurakoitsija Sakkeen. Samaan aikaan Sakella on puolestaan omat motiivinsa tyttöystävän etsintään.

Ketoselle ohjaus on ensimmäinen, mutta tuottaja Ilona Vehmaksen mukaan lopputulos on onnistunut.

- Kari Ketonen yhdistettynä romanttiseen draamakomediaan ei ehkä ole se kaikkein itsestään selvin yhdistelmä, mutta Karin tarkkanäköisyys, viiltävä huumori ja taidot henkilöohjaajana ovat nostaneet Leo Viirretin omaperäisen käsikirjoituksen vielä uudelle onnistumisen tasolle, Vehmas kertoo.

Myös Luusuaniemi hehkuttaa poikkeuksen juonen omaavaa elokuvaa.

- Kaikkien kolmen kemiat kohtasivat poikkeuksellisella tavalla tässä romanttisessa komediassa, jonka originaali idea on vähintään yhtä poikkeuksellinen. Yksi mielenkiintoisimpia näyttelijäntöitä, joita olen saanut tehdä. En malta odottaa, että näen leffan valmiina, kuvailee elokuvaa Luusuaniemi.

Lue myös: Antti Luusuaniemi jätti tasaisen kuukausipalkan ja hyppäsi tuntemattomaan - "Meni 3 vuotta, että uskalsin"

Lue myös: Putous-tähti Christoffer Strandberg nähdään pian komedian pääroolissa: "Hullu, hauska ja koskettava"

Kilpailut

Uusimmat