Kuva: Emmi Moilanen

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen kertoo rankasta vuodestaan: "Ensin itkin päivittäin"

06.06.2022 20:15 - Lauri Kujanpää

Voutilainen julkaisi Instagram-sivullaan rehellisen kirjoituksen, joka on saanut paljon tykkäyksiä ja sydänhymiökommentteja.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen, 26, kertoo rankasta viime vuodestaan sosiaalisessa mediassa.

Voutilainen kirjoittaa Instagram-julkaisussaan, että sekä hänen henkinen että fyysinen sietokykynsä oli lopussa.

"Viimeisen vuoden aikana oon kyllä niin monessa sopassa keitetty, että jos tää ei oo mua vahvistanut, niin sit ei mikään! Luottamusta ihmisiin ja ylipäätään koko elämään on koeteltu. Kroppa oli sanonut ittensä irti henkisen rasituksen ja jatkuvan stressin, sekä ahdistuksen ja masentuneisuuden myötä, eikä lopulta edes ihan perusterveys ole ollut lainkaan itsestäänselvyys, etenkään viimesyksynä tai nyt alkuvuodesta. Mietin huonoina aikoina monesti, että mä hitto heitän just nyt hanskat tiskiin enkä jaksa enää. Ensin itkin päivittäin, lopulta en enää pystynyt edes itkemään. Olin vaan jotenkin ihan turtunut kaikkeen", Voutilainen sanoo.

Voutilainen sanoo, että voi tällä hetkellä paremmin ja on kiitollinen jokaisesta elämän iloisesta hetkestä. Näyttelijä uskoo, että elämä vie juuri siihen suuntaan kuin sen on tarkoitus.

"Niin oppinut elämässäni, että kaikella on aina tarkotus. Ja se tarkotus selviää yleensä vasta pitkän ajan jälkeen, joskus ei ehkä koskaan. Eipä tää nyt kovin lyhyeksi jäänyt, mutta tässä mun mietteitä tähän iltaan. Arvostakaa sitä mitä teillä on, älkää miettikö, että ”mut ku” ja ”sit ku”, vaan tehkää asioita niin kuin huomista ei ois!"

Koskettava kirjoitus on saanut Voutilaisen yli 72 000 seuraajalta valtavan määrän tykkäyksiä sekä sydänhymiökommentteja.

Aino Kaukovaaraa näyttelevä Voutilainen joutui viime vuoden lopulla sairaslomalle ja tämän vuoksi Pihlajakadulla nähtiin uusi kasvo. Voutilaisen hahmoa nimittäin näytteli muutaman viikon ajan Jessica Öystilä. Voit lukea lisää täältä.

Näet Voutilaisen julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Teini-ikäinen Jasmin Voutilainen kiroaa elämäänsä vanhalla videolla - "Menee päin v*ttua"

Lue myös: Jasmin Voutilaiselle ero oli itsetutkiskelun paikka - kertoo nyt IL:lle viihtyvänsä sinkkuna

Kilpailut

Uusimmat