Kuva: MTV

Suomen kalleimman draamasarjan näyttelijät julkistettiin - Estonia-sarjaa tähdittävät monet tutut nimet

29.06.2022 23:15 - Minttu Tikkanen

Sarja julkaistaan vuoden 2023 aikana.

Estonian tuhoisasta onnettomuudesta on tekeillä draamasarja, joka tulee samalla olemaan myös Suomen kaikkien aikojen kallein draamatuontanto.

Estonia-sarja toteutetaan yhteistyössä Suomen, Ruotsin, Viron ja Belgian kesken. MTV:n tuoreessa tiedotteessa kerrotaan, että sarjan näyttelijät ovat jo selvillä.

Tiedotteen mukaan suomalaisista näyttelijöistä mukana tulevat olemaan muun muassa Pelle Heikkilä, Jussi Nikkilä, Pertti Sveholm sekä Hannes Suominen. Myös ulkomaisissa näyttelijöissä on Suomenkin tv:stä tuttuja nimiä kuten Silta-hittisarjassa esiintynyt ruotsalaisnäyttelijä Anders Mossling sekä virolaisnäyttelijä Egon Nuter tuoreesta Mieheni vaimo -sarjasta.

Sarjan luoja Miikka Oikkosellakin on suuret odotukset sarjalle.

"On ainutlaatuista ja vaikuttavaa seurata, kuinka useasta eri maasta yhteen saapuvat entusiastit ja huippuammattilaiset puhaltavat yhteen tehdäkseen mahdollisimman vaikuttavan sarjan tärkeästä ja arasta aiheesta. Odotan myös itse lopputulosta innolla!" Oikkonen kommentoi tiedotteessa.

Sarjan kuvaukset ovat alkaneet kesäkuun alussa Belgiassa, minkä jälkeen sitä tullaan kuvaamaan myös Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Turkissa lokakuun loppuun saakka. Estonia julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2023.

Lue myös: Estonian turmasta tekeillä kansainvälinen tv-sarja - Suomen suurin draamasarjapanostus koskaan

Lue myös: Sorjosen tekijöiltä ilmestyy syksyllä uusi jännityssarja - kaappaaja liikkuu vapaalla jalalla

Lue myös: Sorjosen ohjaajalta tekeillä uusi jännäri - saaristomaisemissa murhataan teinipoika

Kilpailut

Uusimmat