Kuva: Petri Mast

Sini Ariell haastoi kaikki julkaisemaan meikittömiä kuvia itsestään - esittää julkisen anteeksipyynnön

25.07.2022 17:45 - Riia Frost

Ainakin Erika Vikman, Anna Puu ja Vappu Pimiä ottivat innolla Sini Ariellin kohutun haasteen vastaan.

Tatuointitaiteilija ja pin-up-malli Sini Ariell, 40, laittoi yli viikko sitten alulle kampanjan, #SiniAriellHaaste, jossa hän rohkaisee kaikkia julkaisemaan somessa itsestään meikittömän ja filtteröimättömän kuvan. Ariell oli jopa pyytänyt, että ihmiset merkitsisivät hänen Instagram-julkaisunsa kommenttikenttään ystäviään tai julkkiksia, joiden he haluaisivat ottavan haasteen vastaan. Ainakin laulajien Anna Puun ja Erika Vikmanin sekä juontajan Vappu Pimiän tiedetään ottaneen Ariellin haasteen vastaan.

Ariell selittää julkaisussaan lyhyesti keksimänsä haasteen ideaa.

”Näytetään kaikki todellisuus itsestämme, esimerkkinä eritoten aikuisille sekä nuorille, jotka kärsivät sosiaalisen median luomista ongelmista jopa mielenterveyteen liittyen. Näytetään maailma, jossa oli vielä normaalia näyttää tavalliselta”, Ariell kirjoittaa julkaisussaan.

"Itseä kiinnostaa eritoten muut julkisuuden henkilöt. Lähtevätkö he näyttämään esimerkkiä muille?" Ariell lisää.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Osa Ariellin faneista onkin ylistänyt tatutointitaiteilijan kampanjaa, jolla on hyvä sanoma luonnollisesta kauneudesta. Osa kuitenkin loukkaantui Ariellin haasteesta väittäen sen viestittävän, että meikkaaminen olisi huono asia, eikä lainkaan hyväksyttävää.

Näihin väitteisiin Ariell yritti vastata Instagram-julkaisussaan, jossa nähdään pin-up-malli poseeraamassa laittautuneena ruosteisen auton edessä.

”Kyllä minäkin mieluummin tällaisia kuvia julkisuuteen postaan, ei kyse nyt ole siitä. Koitetaan pitää #SiniAriellHaaste positiivisena ja rakentavana. Pahoittelen, jos olin kömpelö koittaessani selittää kampanjaani. Jatkuva meikkaaminen ja feikkaaminen on nykypäivää, mutta se ei ole normaalia, eikä kukaan näytä normaalisti siltä”, Ariell avaa.

”Tavoite on osoittaa se aitous. Toki, niin kuin sanoin itsekin, tämmöiset mallikuvat ovat minunkin mielestäni miljoonakertaa kivempia postata kuin realiteetti, mutta silti tämä on pelkkää feikkiä koko kuva. Haasteessa pyritään heittämään edes yksi realistinen aito kuva itsestäsi, ei sen vakavampaa. Pyysin julkkiksia mukaan, sillä heillä on vaikutusvaltaa ja näkyvyyttä aivan kuin itsellänikin”, Ariell lisää.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Ariell esittää julkisen anteeksipyynnön

Ariell on yrittänyt selittää haasteensa ideaa lukuisia kertoja Instagram-tarinoissaan ja -julkaisuissaan. Someraivo kuitenkin jatkoi kasvamistaan, minkä vuoksi Ariell päätti esittää julkisen anteeksipyynnön Instagram-julkaisussaan. Kyseisessä videojulkaisussa Ariell toteaa, että hän saattaa itse olla syypää suureen väärinkäsitykseen.

- Nyt olisi kiva, jos saisimme tämän asian selvitettyä. Minulla rupeaa energiat vähän hiipumaan ja loppumaan koko touhun suhteen. Tässä koko haasteessa oli hyvä, mukava ja piristävä sanoma takana ja nyt se on käännetty ihan nurinpäin. Ilmeisesti se on täysin minun omaa syytäni ja otan siitä täyden vastuun. Ilmeisesti en sitten osannut selittää tätä koko kamppiksen tarkoitusperää, Ariell toteaa.

- Tarkoitus oli hyvä ja sillä oli taustalla kultainen sydän, mutta ilmeisesti, kun ensimmäistä kertaa tällaista kokeilin, se meni metsään ja pahasti. Jotkut ihmiset ilmeisesti loukkaantuivat tästä ja siitä olen todella pahoillani, se ei ollut lainkaan tarkoitus, Ariell lisää.

Samassa videossa Ariell kiittää niitä, jotka olivat ymmärtäneet haasteen idean ja ottaneet sen ilolla vastaan. Ariellin fanit puolustivat tatuointitaiteilijaa julkaisun kommenttikentässä kehumalla mallia ja hänen luomaa haastetta.

”Ei tarvitse pyytää anteeksi”, yksi toteaa.

”Miten tätä voi edes ymmärtää väärin? Luulen, että ne, ketkä ovat loukkaantuneet eivät vain halua tajuta, mistä asiassa on oikeasti kyse”, toinen pohtii.

”Vaikka jakaisit torin kulmalla satasia, niin siitäkin joku pahoittaa mielensä”, kolmas korostaa.

”Sinä olet oikealla asialla. Jos joku siitä suuttuu, hän suuttuu siksi, että sinä herättelet heidän sisäisiä demoneitaan”, neljäs kirjoittaa.

Ariellin koko julkisen anteeksipyynnön voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Sini Ariell kohtasi suurimman painajaisensa ja ajoi hiuksensa pois - katso kuva uudesta lookista

Lue myös: Sini Ariellin vastasyntyneen vauvan nimi julki - 'Seikkailijaprinsessa saapui hätäsektiolla"

Kilpailut

Uusimmat