Kuva: AOP / Tomi Natri

Me Naiset: Marja Kihlström koki syyllisyyttä silikonirinnoista - "Päätös on kuitenkin jokaisen oma"

28.07.2022 20:15 - Lauri Kujanpää

- Tunsin olevani vastuussa koko maailmalle, Kihlström kertoo Me Naiset -lehdelle.

Tv:stä tuttu erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström hankki silikonirinnat, kun hän ei tuntenut enää kroppaansa omakseen imetysvuosien jälkeen. 

Kihlström kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että silikonirintoihin liittyvä keskustelu on usein leimaavaa ja syyllistävää. Kihlström tunsi itsekin syyllisyyttä.

-  Tunsin olevani vastuussa koko maailmalle: naisille, äideille, seuraajille ja lapsilleni. Päätös on kuitenkin jokaisen oma ja varsinkin nuorten olisi hyvä kypsytellä sitä rauhassa.

Kihlström sanoo, että tunsi ennen leikkausta kuolemanpelkoa, mutta lopulta herkistyi nähdessään lopputuloksen.

- Ne toivat itseluottamusta ja jotain minussa vapautui. Se on heijastunut suhteeseemme positiivisesti.

Naked Attraction Suomi- ja Sex Tape Suomi -ohjelmia juontanut Kihlström kertoi päätöksestään myös avoimesti podcastissa. Hän sai jaksosta enemmän palautetta kuin mistään muusta aikaisemmin.

- Keväällä kaksi nuorta naista tuli kertomaan, että olen heidän idolinsa, kun puhun näistä asioista ääneen. Totesimme yhdessä, etteivät naisen älykkyys ja silikonirinnat sulje toisiaan pois.

Kihlström tuli ensimmäista kertaa äidiksi hieman yli 20-vuotiaana

Kihlström sai ensimmäisen lapsen yksin 22-vuotiaana. Nainen muistaa edelleenkin, millaisia vaikeuksia hänellä oli nuorena äitinä.

- Kävin läpi sen, että halusin seksiä, mutta ei minulla ollut kumppania. Voitte kuvitella, millaista on yrittää etsiä seksiä samalla kun on pieni vauva kotona, Kihlström kertoi vuoden alussa Himocast-podcastissa.

Yksi ohje, jonka Kihlström sai tuolloin sukulaiseltaan, sai sekä juontajat että seksuaaliterapeutin nauramaan jakson aikana. 

- Isoäidin serkku antoi parhaan ohjeen. "Hyvä, että pistit ukon pihalle, sillä itse odotin aivan liian kauan, että ukko kuolee", hän sanoi minulle, Kihlström nauroi.

Lue myös: Sex Tape Suomi palaa kotikatsomoihin, juontajana Marja Kihlström - "Tavoitteena haastaa ajatuksia"

Lue myös: MTV: Marja Hintikka ylistää yllättävää Hunks-esitystä - "Matto vedettiin jalkojen alta"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat