Kuva: MTV

Kenestä tulee seuraava Suomen huippumalli? Katso, ketkä kilpailevat suosikkiohjelmassa

02.08.2022 15:45 - Lauri Kujanpää

Ohjelman juontaa Veronica Verho ja päätuomarina toimii Saara Sihvonen.

Huippumalli haussa -ohjelman uusi tuotantokausi nähdään MTV Katsomossa 12.9. ja MTV3-kanavalla 15.9.

MTV:n tälle vuosikymmenelle päivitetyllä tuotantokaudella kilpailu oli avattu kaikille hakijoille ja haussa on karismaattinen, persoonallinen ja muuntautumiskykyinen tulevaisuuden huippumalli.

Ohjelman juontaa Veronica Verho ja mentorina sekä päätuomarina toimii kansainvälinen huippumalli ja Suomen Huippumalli haussa -ohjelman kolmannella kaudella itse kilpaillut Saara Sihvonen. Vakituomareina toimivat Viivi Huuska, Juha Mustonen ja Jasmin Mishima. Heidän lisäkseen ohjelmassa nähdään myös suuri joukko alan kansainvälisiä asiantuntijoita niin valokuvaajina, suunnittelijoina kuin vierailevina tuomareinakin

Vierailevina tuomareina nähdään huippunimiä, kuten Minna Parikka, Noora Hautakangas, Janita Autio ja tuomaristoon paluun tekevä legendaarinen Saimi Hoyer. Suomen tämän hetken kuumin suunnittelija Ervin Latimer suunnittelee finalisteille runway-asut.

Nyt ohjelman kilpailijat ovat selvillä ja voit tutustua heihin alta.

(kuva: MTV)

Abas, 23, Helsinki

"Olen tanssija ja videontekijä. Luonteeltani olen rauhallinen heittäytyjä ja huumorintajuinen unelmien tavoittelija. Tulevaisuudelta odotan unelmien saavuttamista ja uusia haasteita. Haluan olla tekijä minne vaan menenkin!"

(kuva: MTV)

Ayse, 17, Vantaa

"Olen entinen MM-tason kilpavoimistelija ja opiskelija. Olen luonteeltani intohimoinen, rohkea, huumorintajuinen ja energinen. Olen valmis ottamaan uusia haasteita vastaan ja tekemään töitä unelmieni eteen. Tulevaisuudelta haluan uusia haasteita ja unohtumattomia kokemuksia."

(kuva: MTV)

Eeva, 19, Lahti

"Olen haaveileva, herkkä ja pirskahteleva taiteilijasielu, joka opiskelee luovaa alaa. Tulevaisuudessa haluaisin malllin töiden lisäksi suunnitella muotinäytöksiä ja mahdollisesti jopa pyörittää omaa mallitoimistoa!"

(kuva: MTV)

Eino, 23, Turku / Vantaa

"Olen turkulainen, joka on muuttanut pääkaupunkiseudulle kaksi vuotta sitten ja valmistunut mittatilausompelijaksi. Mun missio on olla onnellinen. Siihen sisältyvät muun muassa menestyminen mallina, oma ja läheisten hyvinvointi sekä itsensä hyväksyminen ja kehittäminen. Intohimoihini kuuluu esiintyminen, matkustaminen, hengailu ihmisten kanssa, taide ja muoti. Luonteenpiirteiltäni olen hassuttelija, täsmällinen, avoin, kiltti, rohkea, sosiaalinen, aito, ihana, muuntautumiskykyinen, feminiininen, maskuliininen, itsevarma sekä esiintymiskykyinen. Rakastan haastaa itseäni ja ottaa haasteita vastaan."

(kuva: MTV)

Hanna, 21, Vantaa

"Olen entinen kilpavoimistelija ja teen omat vaatteet ja koruni. Olen elämään uteliaasti suhtautuva, avaramielinen kokeilija ja tutkistelija. Lämpenen hitaasti, mutta sitten olen koko sydämelläni mukana. Taiteellinen ilmaisu, monipuoliset erikoiset kokemukset sekä pitkät syvälliset keskustelut ovat minulle makoisimpia."

(kuva: MTV)

Jarrah, 25, Espoo

"Olen alkuvuodesta valtiotieteiden maisteriksi valmistunut yhdenvertaisuuden edistäjä ja luova sielu. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat teemoina hyvin lähellä sydäntäni – myös taustani vuoksi – ja pyrin edistämään vähemmistöjen ihmisoikeuksia kykyjeni mukaan eri tavoin. Minua on kuvailtu empaattiseksi, mietteliääksi, oppimisorientoituneeksi sekä elämäniloiseksi ihmiseksi. Minulle pienet asiat elämässä ovat kauniita. 

Suurin unelmani lapsesta saakka on ollut tehdä kansainvälisen muotimallin töitä, ja sitä kautta sekä kanavoida sisäistä luovuuttani että näyttää, että vähemmistöihin kuuluvien ihmisten ei tule enää hävetä itseään, vaan juhlistaa omaa uniikkiuttaan. Keskeisin toiveeni onkin näyttää, että vapaus olla oma itsensä on kaunista."

(kuva: MTV)

Jere, 23, Tampere

"Olen kotoisin Pohjanmaalta ja myyntihommissa. Intohimonani on tehdä mallintöitä ja matkustella. Luonteeltani olen iloinen huumorimies!"

(kuva: MTV)

Leevi, 26, Helsinki

"Olen lähinnä muusikko, mutta tehnyt kaikennäköisiä proggiksia. Oon haaveilija, taiteilijasielu ja herkkä runopoju. Unelmana on kiertää maailmaa ja löytää tarkoitus elämään. Venyn aika moneen ja silloin kun teen jotain, niin teen sen niin täysiä kuin pystyn – ja tavoitteena on olla tottakai olla paras. Kun pallo heitetään, minä menen, ja usein yllätyn itsekin siitä mihin lopulta päädyn. Rakastan seikkailua."

(kuva: MTV)

Linda, 26, Jyväskylä

"Olen ICT-alan opiskelija. Haluan mallina vaikuttaa niin ihmisten asenteisiin kuin olla mukana muuttamassa muotimaailmaa kehoneutraaliksi ja feministiseksi, sillä nämä arvot ovat itselleni erittäin tärkeitä. Sen lisäksi olen moniosaaja, joka hallitsee erilaisia kädentaitoja. Kädessä pysyy niin soittimet, ompeluvälineet kuin puutyökoneet. Ei ole montaa asiaa jota en oppisi pienellä harjoittelulla."

(kuva: MTV)

Marie, 19, Sipoo

"Olen vauhdikas, aurinkoinen ja ikuinen haaveilija. Missionani on luoda omaa menestykästä uraa ja vaikuttaa sen avulla itselleni tärkeisiin asioihin. Intohimonani on muoti, erityisesti 90-luku ja 70-luvun sisustustyyli ja arkkitehtuuri. Haluan olla oman elämäni ikoni."

(kuva: MTV)

Minttu, 22, Helsinki

"Olen päättäväinen haaveilija pohjoisesta! Intohimoni on muoti ja tatuoinnit, joita teen vapaa-ajalla, sekä "lapseni" – eli kolme koiraa, joiden kanssa vietän suurimman osan ajastani. Missioni on edetä omalla urallani, ja haluan myös vaikuttaa ja puhua itselleni tärkeistä asioista sekä elää elämää juuri niin kuin haluan – ja ottaa kaikki siitä irti!"

(kuva: MTV)

Rosa, 17, Tampere
"Olen lukiolainen, joka tykkää urheilla ja kokata. Arvostan paljon perhettä ja ystävällisyyttä muita ihmisiä kohtaan." 

(kuva: MTV)

Sirkka, 20, Oulu
"Olen lähihoitaja, joka on irtautunut lestadiolaisuudesta. Eläinten lisäksi laulaminen on lähellä sydäntäni. Ja kai mää oon aika spontaani ihminen."

(kuva: MTV)

Venla, 27, Turku
"Olen alunperin turkulainen, seikkailuja etsivä ikuinen matkaaja, joka elää ja tekee hetken mielijohteesta.  Olen luonteeltani menevä ja hektinen. En tykkää suunnitella asioita hirveästi ja menen mieluummin flow'n mukana. Mun missio ja elämänfilosofia on luoda ympärilleni turvallista henkeä ja sitä kautta maailmaa, jossa jokainen voisi olla sellainen kuin on – muita satuttamatta. Rakastan itseään rohkeasti toteuttavia ihmisiä ja ihailen semmoisia tyyppejä tosi paljon. Taide ja musiikki on mulle tärkeimpiä asioita tällä hetkellä. Mulla on paljon unelmia ja toivon, että joskus uskallan lähteä toteuttamaan niitä."

Lue myös: MTV: Veronica Verho juontaa suosikkiohjelman - "Unelmien täyttymys"

Lue myös: Parjattu ja kohuttu, mutta jättisuosittu reality tekee yllättäen paluun: "Aika ravistella käsityksiä"

Kilpailut

Uusimmat