Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Leo Stillman ei koe olleensa kiukkuinen Selviytyjät-avausjaksossa: ”Olen kusipää silloin, kun pitää olla"

28.08.2022 21:15 - Riia Frost

Selviytyjät-avausjaksossa jotkut Leo Stillmanin joukkuetovereista tulkitsivat muusikon käytöksen kiukkupuuskaksi.

Selviytyjät-ohjelman kilpailija Leo Stillman, 31, herätti kummastelua joukkueessaan jo heti avausjakson aikana. Stillman oli nimittäin hieman korottanut ääntään ja kehottanut joukkuetovereitaan olemaan puhumatta päällekäin, jotta leirissä tapahtuisi järkeviä asioita ja he saisivat edes majan ja tulen tehtyä. Osa kilpailijoista oli tulkinnut Stillmanin käytöksen kiukkupuuskana ja kummastelleet asiaa.

Nyt Stillman kommentoi kyseistä tilannetta Voice.fi:n haastattelussa, jonka voit myös kuunnella alta tai Podplaysta.

Stillman sanoo, ettei hän itse näe käytöstään avausjaksossa samalla tavalla kuin muut kilpailijat.

- En tiedä, sainko kiukkupuuskia, mutta tuossakaan ei näy ihan kaikkea, mitä siellä on tapahtunut, Leo korostaa.

Leo Stillman sanoi hieman tiukasti joukkuetovereilleen jo heti avausjaksossa. (kuva: Lars Johnson / Selviytyjät Suomi / Nelonen)

Stillman tarkentaa, mikä tarkalleen sai hänet sanomaan tiukasti tiimilleen.

- Kukaan meistä ei oikeasti osaa rakentaa majaa, tehdä tulta ja alkaa sataa ja meidän pitäisi selviytyä jotenkin, että jaksamme seuraavana päivänä kilpailla. Hirveää sekoilua siis kaikilta, itseltäni mukaan lukien, Stillman avaa.

Haastattelussa ei käy ilmi, katuuko Stillman sitä, millä tavalla hän ilmaisi kehotuksensa joukkuetovereilleen. Sen Stillman ainakin myöntää, ettei hän pelkää olla tarpeen vaatiessa epämiellyttävä muita kohtaan.

- Siellä tulee myös sellaisia piirteitä esille, mitä ei ehkä tosielämässä tulisi. Kyllä muutenkin olen kusipää, kun pitää olla kusipää ja kai siinä tilanteessa piti sanoa jotain… tai no, en minä tiedä, tuntuu hirveältä selittelyltä, Stillman sanoo.

- Tuli pari kertaa sanottua suoraan, että ”nyt jumalauta joku ottaa roolin” ja ”nyt tehdään tämä asia, jotta saamme sen tehtyä”. Muuten olisi käynyt niin, ettemme olisi saaneet mitään tehtyä, Stillman kiteyttää.

Vaikka Stillman ei saattanut miellyttää kaikkia joukkuetovereitaan, avausjaksossa nähtiin kuinka muusikko ystävystyi ammattipotkunyrkkeilijä Pok Biilin kanssa. Biil vakuutti monet joukkueensa jäsenet selviytymistaidoillaan ja kasvitietämyksellään. Biil kuitenkin myönsi lehdistötilaisuudessa, ettei hän todellisuudessa tiennyt kyseisistä asioista yhtään mitään, mutta on tyytyväinen, että sai muut ajattelemaan toisin.

Stillmanin ja Biilin lisäksi Selviytyjissä kilpailevat Wallu ValpioVirpi Kätkä, Joalin LoukamaaKaroliina TuominenHelmeri PirinenMarkus PöyhönenViivi VaattovaaraEssi UnkuriSami HeleniusTommi ManninenJasmiina YildizJulia Korpinen sekä Heidi Suomi.

Stillman kertoi aikaisemmin Voice.fi:lle, että häntä hieman kaduttaa, että hän osallistui Selviytyjät-ohjelmaan. Kyseisen haastattelun voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Leo Stillman (vas.) ja Pok Biil (oik.) ystävystyivät jo Selviytyjät-avausjaksossa. (kuva: Lars Johnson / Selviytyjät Suomi / Nelonen)

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Niko Saariselle Selviytyjät-kilpailussa juoniminen tuntuu edelleenkin pahalta: 'Repii sussa haavan auki'

Kilpailut

Uusimmat