Kuva: Tuomas Selanne / AOP

Chisu on huolissaan tulevaisuuden Suomesta Sanna Marinin bilevideokohun myötä: "Sydämeni särkyy"

23.08.2022 17:45 - Riia Frost

Chisu kehottaa Instagram-tarinassaan medioita jättämään Sanna Marinin jo rauhaan.

Niin julkkikset kuin monet muutkin somekäyttäjät ovat viime aikoina puolustaneet pääministeri Sanna Marinia, 36, (sd) tämän jouduttua suuren kohun keskelle vuotaneiden bilevideoiden takia. Osa on tuominnut Marinin villin juhlinnan täysin, kun taas moni on paheksunut mediaa uutisoinnista.

Koska kyseinen aihe on edelleen monien medioiden otsikoissa, artisti Chisu, 40, on päättänyt ottaa myös kantaa asiaan. Chisu lähettääkin viestin Instagram-tarinassaan medioille ja kehottaa heitä antamaan jo asian viimeinkin olla.

”Koska näytämme olevamme huolissamme Sanna Marinin työkyvystä työskennellä tehtävässään, niin voisiko media olla kuormittamatta ja ystävällisesti antaa jo yli viikko tapahtumien jälkeen pääministerimme keskittyä töihinsä. Sen sijaan, että hän vastailee edelleen täysin keksittyihin syytöksiin”, Chisu toteaa.

”Milloin luovumme tästä draaman luomisesta sen sijaan, että loisimme vihdoin kaikille toimivaa ja yhdenvertaista yhteiskuntaa?” Chisu pohtii.

Chisu kertoo olevansa täysin Marinin puolella ja on kohun myötä erittäin huolissaan tulevaisuuden Suomesta.

”Tuen Sannaa täysin ja huolissani seuraan Suomen journalismin tasoa ja vielä näin vaikeassa maailmantilanteessa. Puheenvuoron ja tilan saavat edelleen vanhaan jähmettyneet. Tulevaisuuden Suomi ja sen narratiivi näyttäytyvät mulle tänään (k)ankeana”, Chisu kirjoittaa.

"Sydämeni särkyy nähdessäni, kun oma tyttäreni (tulevaisuuden nainen) on lukemassa lööppiotsikoita oppien, että nainen, eli hän, on edelleen näin vapaasti ryöpytettävissä ja häpäistävissä vapaudestaan, ja että että me edelleen yhteiskuntana valtamedian avuin näytämme hyväksyvän tällaisen”, Chisu sanoo lopuksi

Seuraavassa Instagram-tarinassaan Chisu on yliviivannut viimeisestä lauseesta kohdan ”näytämme hyväksyvän tällaisen” ja korvannut sen seuraavasti.

”Suorastaan nautimme ja viihdymme tällaisen parissa.”

Chisun lisäksi Marinia ovat puolustaneet muun muassa entinen kansanedustaja Mikael Jungner ja liikemies Jethro Rostedt. MTV:n mukaan Marin on itse kommentoinut kohua sanomalla, että häntä harmittaa, että yksityistiloissa kuvattu video on päätynyt julkisuuteen, vaikka niin ei ollut koskaan tarkoitus käydä. Lisäksi Marin on kiistänyt käyttäneensä tai nähneensä huumeita, mutta myönsi, että kyseisissä juhlissa käytettiin alkoholia.

Sanna Marin on joutunut suuren kohun keskelle julkisuuteen vuotaneen bilevideon myötä. (kuva: AOP)

Lue myös: Naiset ympäri maailmaa jakavat tanssivideoita osoittaakseen tukensa Sanna Marinille

Lue myös: Sanna Marinin bilevideon yksi sana trendaa Twitterissä - osa näkee termin tarkoitusperän selkeänä

Kilpailut

Uusimmat