Kuva: Nelonen / Petri Aho

Jyrki 69 ja Erika Vikman esittivät herkän dueton - "Erika on coolein suomalaisartisti pitkään aikaan"

21.10.2022 22:15 - Lauri Kujanpää

Kaunis countryrock-balladi julkaistaan tänään myös suoratoistopalveluissa.

Suositussa Vain Elämää -ohjelmassa vietettiin tänään Yonan päivää. Jyrki 69 oli valinnut Yonan tuotannosta tämän vuonna 2018 julkaistulta 7-albumilta löytyvän Sä teit tän laulun -nimisen kappaleen. Herkän rakkauslaulun alkuperäisversiolla Yona duetoi Olavi Uusivirran kanssa.

Jyrki valitsi duettokumppanikseen Erika Vikmanin. Kaunis countryrock-balladi julkaistaan tänään myös suoratoistopalveluissa.

- Erika Vikman oli se syy, miksi menin mukaan Vain elämää -ohjelmaan. Hän on mielestäni coolein suomalaisartisti pitkään aikaan. Mietin ennen leiriä, että olisi hienoa tehdä duetto hänen kanssaan. Etenkin kun suunnitelmissa oli tehdä suomenkielistä musiikkia. Yonan biisi Sä teit tän laulun on duetto ja tähän aivan täydellinen. Teimme kappaleesta A Star Is Born -elokuvan Lady Gagan Shallow-superhitin inspiroimana countryrock-balladin. Se on kaunis rakkauslaulu, Jyrki 69 kertoo.

Jyrki 69 tunnetaan Suomessa ja muualla maailmassa menestyksekästä uraa jo pitkään tehneen The 69 Eyes -yhtyeen solistina. Edellisen albuminsa vuonna 2019 julkaissut The 69 Eyes julkaisee uuden albumin vuoden 2023 alussa. Vallila Music House vastaa The 69 Eyes -yhtyeen levytyksistä Suomessa.

Jyrki 69:n päivää vietetään Vain elämää -ohjelmassa perjantaina 28. lokakuuta

Lue myös: Apu: Jyrki 69 tunnustaa tunteensa Erika Vikmania kohtaan

Lue myös: Jyrki 69: "Erika Vikman on Suomen kovin rokkitähti"

Kilpailut

Uusimmat