Kuva: MTV

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola alkoi - avausjaksossa Sanna Marin paljastaa suurimman pelkonsa

21.10.2022 16:15 - Minttu Tikkanen

Veitolan uutuusohjelmassa julkisuuden henkilöt kyläilevät toimittajan itsensä luona.

Maria Veitolan odotettu uusi keskusteluohjelma Vuoroin vieraissa, Maria Veitola alkoi eilen pääministeri Sanna Marinin kyläilyllä. 

Jaksossa Marin ja Veitola keskustelevat muun muassa peloista ja Marin paljastaa omansa. Marin on ollut pääministerikautenaan median silmätikkuna ja pelkää, ettei sen kaltainen valokeila loppuisikaan hänen kautensa joskus päättyessä.

- Suurimpia pelkoja on se, että jonain päivänä kun en enää ole tässä tehtävässä, se kiinnostus ei lopu. Se on suurimpia pelkoja, että en saa palata minuksi, vaan edelleen olisin siinä valokeilassa, Marin kuvailee.

Veitola on tunnustuksesta hämillään, koska pääministeri voisi myös pelätä, että kiinnostus tyystin lopahtaa. Marin kuitenkin uskoo, että entiset pääministerit olisivat aiheesta hyvinkin samaa mieltä.

- Uskoisin, että jos entisiltä pääministereiltä kysyttäisiin, he sanoisivat ihan samalla tavalla. Se on niin erilainen homma kuin muut, Marin perustelee.

Muina vieraina uutuusohjelman tulevissa jaksoissa tullaan näkemään muun muassa Ville Galle, Eija Vilpas ja Hannele Lauri sekä Pia Nykänen.

Lue myös: Uutuusohjelmassa Maria Veitola avaa vuorostaan oman kotinsa ovet: "Puoliso on tottunut kaikenlaiseen"

Lue myös: Maria Veitolan uuden ohjelman vieraat julki - avausjaksossa Sanna Marin saapuu kyläilemään

Kilpailut

Uusimmat