Kuva: MTV

VilleGalle avoimena TTK-kokemuksestaan Maria Veitolalle - teki ikävän tempun tanssiparilleen

28.10.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Räppäri kertoo Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa, että Tanssii tähtien kanssa -ohjelma ei kiinnostanut häntä laisinkaan.

Räppäri VilleGalle, 35, on Maria Veitolan, 49, vieraana Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa. Ohjelmassa Veitola kutsuu kotiinsa julkisuuden henkilöitä, joiden luona hän on aiemmassa ohjelmassaan käynyt yökylässä.

VilleGalle saapuu Veitolan luokse Helsingin Punavuoreen, ja keskustelut kääntyvät nopeasti JVG-tähden aiempaan viinanhuuruiseen elämäntapaan ja kiireisiin vuosiin. Mies alkaa muistella osallistumistaan vuoden 2012 Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Tuohon aikaan JVG oli vielä tuore tekijä kotimaisella rap-kentällä ja julkaissut vasta kaksi albumia. VilleGalle paljastaa, ettei tanssikilpailu jaksanut juuri kiinnostaa häntä.

Veitola tuo esiin JVG-dokumentissa nähtävän kohtauksen tuolta ajalta. JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii -dokumentissa näytetään pätkä Huomenta Suomi -haastattelusta, johon VilleGalle jätti saapumatta pudottuaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta. Miehen tanssipari Kia Lehmuskoski oli haastattelussa yksin.

- Hän on siinä niin loukattu ja kypsä, Veitola sanoo.

VilleGalle ja Kia Lehmuskoski vuoden 2012 Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. (kuva: AOP / Timo Korhonen)

Ohjelmassa näytetään pätkä kyseisestä haastattelusta. Lehmuskoski sanoo haastattelussa laittaneensa edellisenä iltana viestiä VilleGallelle, että tämä muistaa saapua ajoissa paikalle aamutelevision haastatteluun.

- Kia oli ensimmäistä vuotta siinä ohjelmassa. Hän oli niin innoissaan siitä jutusta. Hän oli saanut elämänsä tsäänssin, ja sitten hän saa parikseen tällaisen huppupäisen, krapulaisen äijän, jota ei kiinnostanut penniäkään se homma, VilleGalle sanoo Veitolalle.

Huomenta Suomen haastattelu hoidettiin VilleGallen osalta lopulta puhelimitse.

- Olin niin loppu siihen ohjelmaan. Semisti myönnän, että ajattelin varmaan, että en edes jaksa mennä tuonne. Ihan sama, VilleGalle muistelee.

Tuolloin selitettiin, että VilleGalle oli nukkunut pommiin eikä siksi tullut haastatteluun. VilleGalle ja Lehmuskoski putosivat TTK-kisasta toisena parina.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman uusi jakso julkaistaan MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin.

Lue myös: JVG muistelee uransa kohokohtia - "Sitä oli aika ihmeissään"

Lue myös: JVG:n uudella albumilla kuuluu koettu matka - "Välillä on ollut rankkaa"

Kilpailut

Uusimmat