Kuva: AOP

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi valittiin tunnettu näyttelijä: "Pyrin näkemään asioissa valoa"

02.11.2022 12:15 - Minttu Tikkanen

Christoffer Strandberg yrittää nähdä asioiden valoisan puolen ja olla syyttelemättä muita ihmisiä.

Joka vuosi valittavan Vuoden positiivisimman suomalaisen titteli on mennyt tänä vuonna näyttelijä Christoffer Strandbergille. Tiedotteessa Strandberg kuvailee, että myönteinen elämänasenne on hänessä sisäänrakennettuna.

"Positiivisuus kuuluu perusasetuksiini ja dna:hani. Pyrin näkemään asioissa ja ihmisissä valoa pimeyden ja negatiivisuuden sijasta, sillä melkein kaikissa ja kaikessa on jotain positiivista. Haastavina hetkinä positiivisuus on valinta, eikä se minultakaan tule aina luonnostaan", Strandberg kuvailee.

Strandberg kertoo tekevänsä myönteisyyden eteen myös konkreettisia tekoja. Hän pyrkii olemaan syyttelemättä toisia ihmisiä ärsytyksestään sekä käsittelemään ärsyttävät asiat rakentavasti.

"Olen aika kiireinen, mutta pyrin ottamaan vastuuta valinnoistani. Kun muut alkavat ärsyttää, tiedän, etten ole itse tarpeeksi hyvin organisoinut tai kommunikoinut asioita", hän kertoo.

Strandberg muistuttaa kuitenkin, että ratkaisukeskeisyys ja positiivisena pysyminen auttavat arjessa, mutta elämän suuremmissa vastoinkäymisissä kenenkään ei tarvitse pysyä reippaana.

"Positiivisuutta tarvitaan eniten silloin, kun pikkumaisuus, kiire tai kateus iskee päälle. Elämän suurissa kriiseissä ei kuitenkaan tarvitse olla positiivinen, vaan surulle, vihalle ja negatiivisille tunteille pitää antaa tilaa. Ongelmista selviämiseen tarvitaan tuumasta toimeen -asennetta, positiivista käytännöllisyyttä, joka pitää liikkeellä ja elämässä kiinni", Strandberg jatkaa.

Viime vuonna palkinnon voittivat muun muassa korona-ajan lauluistaan tunneutut Lotta ja Pappa.

Lue myös: Suosikkiohjelma Masked Singer Suomi jatkuu: "Meitä vedätetään isommin kuin koskaan aiemmin"

Lue myös: Christoffer Strandberg herkistyi Putous-hahmon hyvästelemisestä - "Kertoo ohjelman magiasta"

Kilpailut

Uusimmat