Kuva: Senja Rapila

Anna: Tommi Korpela suhteestaan Elina Knihtilään: "Vaatii työtä, tuskaa ja luottamusta"

01.12.2022 15:45 - Sanni Seppä

Korpela on pitänyt yhtä Knihtilän kanssa jo 30 vuotta.

Näyttelijä Tommi Korpela, 54, kertoo Annalle pitkästä parisuhteestaan näyttelijä Elina Knihtilän, 51, kanssa. Pari on pitänyt yhtä jo 30 vuotta ja molemmat ovat tehneet myös pitkän uran taiteen parissa. Korpela ja Knihtilä työskentelevät samalla alalla, mutta hän kertoo, ettei parin välillä ole koskaan ollut kateutta tai kilpailua samoista töistä. Näyttelijän mukaan kaksikon välillä vallitsee kunnioitus ja kannustus.  

- Hän on professori ja johtaja, ja se sopii minulle, arvostan hänen työtään ja olen vilpittömän ylpeä hänestä. Itse en kestäisi moista hallinnollista ja pedagogista vastuuta, ei riittäisi hermot eikä älli, Korpela kertoo. 

Pitkä parisuhde on Korpelan mukaan vaatinut muutamia asioita. 

- Meillä tuli Ellun kanssa syksyllä kolmekymmentä vuotta täyteen, joten jotain olemme varmasti tehneet oikein. Pitkä parisuhde vaatii työtä, tuskaa ja luottamusta, toista ihmistä ei saa koskaan pitää itsestäänselvyytenä, näyttelijä sanoo.  

Näyttelijän mukaan he viihtyvät hyvin yhdessä, mutta yhtä asiaa Korpela voisi kumppaninsa mielestä kuitenkin vähentää. 

- Meillä on Ellun kanssa paljon yhteistä, viihdymme mainiosti yhdessä ja nauramme samoille asioille. Hänkin arvostaa luontoa, paitsi hänen mielestään voisin kalastaa paljon vähemmän… Se on ainoa asia, jossa hän kiristää minua armotta, Korpela paljastaa. 

Lue myös: Tommi Korpela palkittiin parhaasta miespääosasta Moskovan elokuvajuhlilla

Lue myös: Elokuvanteko on täynnä haasteita - Tommi Korpela paljasti mielenkiintoisia seikkoja kulisseista

Lue myös: Tommi Korpela vaikuttavimmasta roolistaan: "Siinä kysyttiin myös henkilökohtaista uskoa"

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat