Kuva: MTV

Maria Veitola yökyläilee jälleen - mukana muun muassa Kerttu Rissanen ja Sami Uotila sekä Petteri Orpo

05.01.2023 09:15 - Iiro Myllymäki

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta alkaa jo kahdeksas kausi.

Maria Veitola, 49, lähtee jälleen kyläilemään tunnettujen suomalaisten luokse, kun Yökylässä Maria Veitola -ohjelma tekee paluun. Ohjelman kahdeksas kausi käynnistyy MTV:llä torstaina 2. helmikuuta.

Kausi käynnistyy Katja Ståhlin jaksolla. Ovensa Veitolalle avaavat lisäksi Aake Kalliala, Jade Nyström, Valtteri Bottas, Elina Gustafsson ja Ansku Bergström, Kerttu Rissanen ja Sami Uotila, Pilvi Hämäläinen, Petteri Orpo, Andy McCoy ja Sofia Zida sekä Päivi Lipponen.

- Oon saanut taas tehdä kymmenen jakson verran lempihommaani, eli yökyläillä kiinnostavien suomalaisten kodeissa. Luvassa on taattuun tapaan aitoja kohtaamisia, omintakeisia majapaikkoja ja hauskoja aktiviteetteja. Ja tietysti herkkiä, viisaita, rohkeita ja lohdullisia keskusteluja – monenlaista tunnelmaa, Maria Veitola kertoo

Keskustelunaiheina ovat muun muassa Katja Ståhlin kanssa viisikymppisen sinkkuelämä, ja Petteri Orpon kanssa puhutaan parisuhteesta ja terveydestä. Sami Uotilan ja Kerttu Rissasen kanssa puheeksi tulee esimerkiksi parin ikäero, ja vierailu Valtteri Bottaksen luona vie Veitolan Monacoon.

Viimeisimmän kauden jälkeen Veitola käänsi uudessa ohjelmassaan roolit niin, että aiemmilta kausilta tutut julkkikset tulivat kyläilemään hänen luokseen. Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmaa on nähty yhden kauden verran. Yökylässä Maria Veitola on palkittu kuudella Kultaisella Venlalla.

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 2.2. klo 21. Erityispitkät 60-minuuttiset jaksot nähdään vain MTV Katsomossa.

Lue myös: HS: Maria Veitola on sekä toimittaja että somevaikuttaja, eikä näe siinä ongelmaa: "V*ttu, watch me"

Lue myös: Odotettu uutuussarja Veitola.doc alkaa tänään - ensimmäisen jakson teemana huumeet

Kilpailut

Uusimmat