Kuva: Julius Konttinen

Emma-palkintoja rohmunnut Bess ja miesystävä Danny kertovat onnellisen parisuhteen salaisuuden

06.02.2023 22:15 - Iiro Myllymäki

Bess ja tanskalaisrakas ovat pitäneet yhtä kaksi ja puoli vuotta.

Läpimurtonsa Ram pam pam -hitillä viime vuonna tehnyt Bess saapui perjantaina Emma Gaalaan yhdessä tanskalaisen miesystävänsä Danny Bærtelsenin kanssa. Bessille ilta oli voitokas, sillä hän sai peräti neljä palkintoa, eli enemmän kuin kukaan muu. Voitot tulivat vuoden artistin, biisin, popin ja striimatuimman kotimaisen biisin kategorioissa.

Ennen palkintojenjakoa Bess suhtautui iltaan odottavaisin mielin. Voit kuunnella Bessin ja Danny-rakkaan yhteishaastattelun kokonaisuudessaan alta tai Podplaysta.

Punaisella matolla Bess ei osannut sanoa, mikä palkinto olisi erityisen mukava voittaa. Hän nautti jo pelkästä ehdolla olemisesta.

- On iloinen ja hyvä fiilis. Täällä on ihana säpinä, Bess kuvaili.

Bess on ollut yhdessä tanskalaiskultansa kanssa kaksi ja puoli vuotta. Danny työskentelee muun muassa bisneskehittäjänä ja puhujana. Danny kertoi Emma Gaalassa, että onnellisen ja säpinänsä säilyttävän parisuhteen takana on parin eroavaisuudet keskenään.

- Emme ole aivan samanlaisia. Meillä on erilaiset maailmankatsomukset. Joskus keskustelemme niistä, mutta suurimman osan ajasta vain rakastamme toistemme eroavaisuuksia, Danny sanoi.

Mies on seurannut puolisonsa viime vuoden nousukiitoa hyvin läheltä ja nähnyt, miten paljon menestys on vaatinut.

- Olen nähnyt kaiken kovan työn, joka on tämän takana. Tätä ei ole saavutettu nukkumalla. Tämä on kovaa työtä. Se on vaatinut verta, hikeä ja kyyneleitä, Danny sanoi.

Kaikki Emma Gaala -haastattelut pääsee kuuntelemaan Podplaysta tästä linkistä.

Lue myös: Robin Packalen vastaa UMK-biisinsä saamaan tyrmäykseen - näkee selkeän syyn ihmisten pettymykselle

Lue myös: Bessin kuva lävähti yllättäen New Yorkin Times Squaren valotauluun: "Olen sanaton"

Lue myös: Bess paljastaa, voisiko vielä osallistua Uuden musiikin kilpailuun

Kilpailut

Uusimmat