Kuva: AOP

IS: Maria Veitola haaveili elämänsä vaikeimpina aikoina joutuvansa onnettomuuteen - "Eläminen tuntui niin hirveältä"

25.02.2023 13:15 - Sanni Seppä

Toimittaja täyttää pian 50 vuotta. Veitolan mukaan viisikymppisyys ilahduttaa.

Toimittaja ja juontaja Maria Veitola, 49, täyttää 26. helmikuuta 50 vuotta. Veitola kertoi Ilta-Sanomille, että viisikymppisyys ilahduttaa ja liikuttaa, sillä aiemmin kyseisen iän täyttäminen oli tuntunut käsittämättömältä asialta. 

- Nuorempana viisikymppisyys tuntui tietenkin täysin käsittämättömältä. Ja nyt olen tässä. Pateettisuuden uhalla kiitän myös siitä, että olen terve ja elossa, Veitola sanoo. 

Veitola on puhunut avoimesti nuorena sairastamastaan masennuksesta ja syömishäiriöstään. Paha olo alkoi näkymään myös toiveissa ja haaveissa nuorella iällä. 

- Haaveilin, että sairastun tai joudun onnettomuuteen, koska eläminen tuntui niin hirveältä ja raskaalta. Siksi se, että saan kaiken tämän jälkeen vanheta, tekee kiitolliseksi. 

Asiat kääntyivät lopulta kuitenkin valoisammiksi ja hän kertoo oppineensa, että maailmassa kaikki on jatkuvassa muutoksessa ja huonoimmatkaan olotilat eivät ole ikuisia. Tämä oivallus onkin ollut merkittävä asia toimittajan mielenterveyden kannalta. Vaikka elämä tuntuisi totaalisen merkityksettömältä, voivat asiat silti kääntyä parhain päin.

-  Siksi toivon, että voin olemuksellani muistuttaa, että elämä voi muuttua myös todella hyväksi, vaikka nyt ajattelisi, että edessä ei ole mitään, Veitola muistuttaa. 

Lue myös: Maria Veitola kertoo parhaan vinkkinsä mielenterveyden tueksi - "Se tosiaan auttaa, ihan aina"

Lue myös: Pilvi Hämäläinen avautuu tv:ssä olleensa sovinisti: "Olin sitä mieltä, etten ole kuin muut naiset"

Lue myös: Maria Veitola poseerasi kuin Kardashian-perheen jäsenet - hauskat kuvat saivat seuraajat innostumaan

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat