Kuva: MTV3

Jade Nyström tajusi oleellisen asian kauneusoperaatioistaan - "En yhtään ajatellut mistä minä tykkään"

01.03.2023 11:15 - Sanni Seppä

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uusimmassa jaksossa Veitola tapaa korkeushyppääjä Jade Nyströmin.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia. 

Yökylässä Maria Veitola -suosikkiohjelman uudessa jaksossa Veitola vierailee korkeushyppääjä Jade Nyströmin, 19, luona. Nyström on puhunut julkisuudessa avoimesti transsukupuolisuudestaan ja jaksossa Veitola kysyykin urheilijalta, minkä asioiden kautta hän on lähtenyt hahmottamaan omaa naisellisuuttaan. 

Nyströmin mukaan hän ei ole aina osannut keskittyä täysin siihen mitä hän itse haluaa, vaan on mennyt enemmän sen mukaan mitä hän on ympärillään nähnyt. 

- Silloin 16-vuotiaana en tiennyt oikein muita transnaisia, kuin sellaisia jotka ovat muokanneet itseään todella rajusti. Sehän on ihan okei, se on jokaisen oma asia, mutta minä lähdin vain seuraamaan heitä tosi vahvasti ja ajattelin, että jos he tekevät näin, niin sitten teen minäkin. Aloin pukeutumaan korkkareihin ja mekkoihin. En yhtään ajatellut sitä mistä minä tykkään, vaan että jos he käyttävät korkkareita ja mekkoja niin sitten käytän minäkin. Jos he käyvät ottamassa huulitäytteitä niin minäkin menen, Nyström sanoo.

Nyt hän on kuitenkin ymmärtänyt, että oleellisinta on miettiä, mitä itse haluaa. Nyström on ottanut huulitäytteidensä lisäksi myös rintaimplantit, jotka urheilija onkin kokenut todella hyväksi hankinnaksi. Nyströmin mukaan huulitäytteet ovat kuitenkin olleet osa jonkinlaista suojamuuria ja nyt hän haluaa miettiä tarkemmin mistä itse oikeasti pitää. 

- Pari kuukautta sitten tajusin, että minun on alettava toteuttamaan vain sitä mistä minä tykkään itse. Sanoin koko ajan, että olen oma itseni, mutta se ei todellakaan ollut minä. Tosi vähän kukaan on edes nähnyt millainen olen oikeasti. Nyt minusta tuntuu, että pystyn olemaan ihan vain Jade. Ekaa kertaa peiliin katsoessani ajattelen, että olen nätti, Nyström sanoo.

Maria Veitola vierailee Nyströmin kotona ja tapaa myös hänen kaikki perheenjäsenensä. (kuva: MTV3)

Sarjan seuraavassa jaksossa Veitola vierailee Kerttu Rissasen ja Sami Uotilan luona. Jakso ilmestyy MTV Katsomoon torstaina 2. maaliskuuta. 

Lue myös: Toimittaja Maria Veitola täytti 50 vuotta - "Olisinpa nähnyt tänne asti nuorena"

Lue myös: Pilvi Hämäläinen avautuu tv:ssä olleensa sovinisti: "Olin sitä mieltä, etten ole kuin muut naiset"

Lue myös: Katja Ståhl kertoo tv:ssä rehellisesti vaikeista vuosistaan: "Olin ihan pihalla"

Kilpailut

Uusimmat