Kuva: MTV3

Suomalaisten rakastama rikossarja saa jatkoa - kuvaukset ovat käynnissä

04.04.2023 14:15 - Sanni Seppä

Mikko Leppilammen tähdittämä sarja rikkoi C Moren katseluennätyksiä ensimmäisellä kaudellaan.

C Moren alkuperäissarja Hautalehto: Kylmä syli hurmasi suomalaiset katsojat totaalisesti ja se rikkoi ilmestyessään suoratoistopalvelun katseluennätyksiä. Fanien iloksi MTV tiedottaa, että suosikkisarja saa jatkoa toisen tuotantokauden voimin. Sarjan toisella kaudella Antti Hautalehdon kädet ovat täynnä rituaalimurhilta vaikuttavia karmaisevia kuolemantapauksia, joiden jäljet johtavat Mestarina tunnetun karismaattisen taiteilijan johtamaan taidekommuuniin. Hautalehdon roolissa nähdään jälleen Mikko Leppilampi, 44. 

Toinen kausi sisältää kuusi uutta jaksoa, jotka perustuvat Christian Rönnbackan luoman kirjasarjan kolmanteen teokseen Rakennus 31. Kuvaukset ovat käynnistyneet Porvoossa ja ne jatkuvat kesäkuun alkuun saakka.  

"Antti Hautalehdon rooli on mulle tosi tärkeä. Haluan näytellä sitä niin paljon ja kauan kuin vain Antin tarinaa riittää. Olen ensimmäisen kauden kuvausten päättymisestä lähtien odottanut, että pääsisimme tekemään lisää. Jo ihan katsojienkin puolesta on korkea aika, että se nyt vihdoin tapahtuu ja sarja saa jatkoa", Mikko Leppilampi kertoo C Moren tiedotteessa. 

Sarjan muissa rooleissa nähdään jälleen Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta ja Marja Salo. Uusia näyttelijöitäkin sarjassa tullaan näkemään, kun mukaan hyppäävät myös Jemina Sillanpää ja Lauri Tanskanen. Sarjan ohjaa tuttuun tapaan Petri Kotwica

Hautalehdon uusi kausi ilmestyy C More -suoratoistopalveluun alkuvuodesta 2024. 

Lue myös: Jättisuosittu jännityssarja Ivalo saa jatkoa - uuden kauden kuvaukset valmistuvat

Lue myös: Maria Veitola puhuu nyt kohauttaneesta Andy McCoy -jaksosta: "Yksi raskaimmista reissuistani"

Kilpailut

Uusimmat