Kuva: AOP / Tomi Natri

Noora Hautakangas tiedottaa yrityksensä uudesta aluevaltauksesta - "Sanat ei riitä kertomaan"

11.04.2023 10:15 - Iiro Myllymäki

Hautakankaan Relove-brändi laajenee Helsinki-Vantaan lentoasemalle, ja second hand -yrittäjä on tästä erittäin innoissaan.

Yrittäjä ja entinen Miss Suomi Noora Hautakangas, 39, kertoo sosiaalisessa mediassa second hand -yrityksensä Reloven uudesta aluevaltauksesta. Hän on avaamassa Helsinki-Vantaan lentoasemalle Reloven myymälän, joka on lehdistötiedotteen mukaan maailman ensimmäinen lentoasemalla sijaitseva second hand -konseptiliike.

”Sanat ei riitä kertomaan tuntemuksia, mutta onhan tämä jotain niin mieletöntä. Mä oon niin ylpeä meidän tiimistä, että mä pakahdun. Mieletöntä tehdä jotain näin upeaa ja historiallista yhdessä Finavian kanssa”, Hautakangas kirjoittaa päivityksessään.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Myymälässä yhdistyvät vaatteiden ja asusteiden myynti sekä kahvila, kuten aiemminkin avatuissa Relove-liikkeissä.

Lentoasemayhtiö Finavia on innoissaan yhteistyöstä Reloven kanssa.

- Kehitämme lentoaseman valikoimaa jatkuvasti, seuraamme trendejä ja matkustajien toiveita. Nyt olemme solmineet sopimuksen suomalaisen Reloven kanssa, joka tuo Helsinki-Vantaalle second hand -liikkeen. Se on yksi tämän vuoden odotetuimmista uutuuksista, Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen Finaviasta sanoo.

Yrittäjäpariskunta Noora Hautakangas ja Eero Ukkonen haluavat uudella liikkeellä laajentaa yrityksen kohderyhmää.

- Olemme iloisia ainutlaatuisesta ja historiallisesta yhteistyöstä Finavian kanssa. Se antaa meille mahdollisuuden jakaa kiertotalouden ilosanomaa aiempaa laajemmalle kohderyhmälle. Lentoasemalla tavoitamme myös kansainväliset asiakkaat. Tuomme Helsinki-Vantaalle elämyksellisen keitaan, jossa second hand- ja kahvilapalvelut nivoutuvat yhteen upealla tavalla, jollaista ei ennen ole lentokenttäympäristössä koettu, Hautakangas ja Ukkonen sanovat tiedotteessa.

Relove sijoittuu Helsinki-Vantaan entiseen lähtöaulaan, joka on kehitysohjelman myötä muuttunut osaksi porttialuetta. Syksyllä 2023 aula saa täysin uuden ilmeen, kun muutostyöt valmistuvat ja uudet palvelut ovat avautuneet.

Relovella on liikkeet Helsingissä Töölössä, Punavuoressa ja Stockmann-tavaratalossa sekä lisäksi Tampereella Stockmannilla.

Hautakangas on puhunut yrityksestään aiemmin Radio Novan Kesäaamuissa. Hän kertoi päässeensä näkemään yrityksensä myötä aitiopaikalta suomalaisten shoppailutottumusten muutoksen. Nyt käytettyihin vaatteisiin suhtaudutaan huomattavasti sallivammin kuin ennen.

- Nuoriso on näyttänyt hyvin mallia siitä, että voi tehdä huikeita löytöjä tosi edukkaasti. Se on vastuullista shoppailua. Mutta myös second hand -shoppailussa pitää ottaa huomioon vastuullisuus. Kun ostaa käytettyä ja saa halvalla, ei se tarkoita sitä, että voi hamstrata. Mielestäni myös second handin kohdalla tulee ostaa vain, mitä tarvitaan ja että tuote on kestävä, Hautakangas sanoi.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Noora Hautakangas on nähnyt aitiopaikalta suomalaisten vaateshoppailun muutoksen - "Se on mahtavaa"

Lue myös: Mikä on paras päivä myydä Facebook-kirppiksillä? Lue tärpit, joilla pääset tavarasta eroon

Kilpailut

Uusimmat