Kuva: SHUTTERSTOCK

Harryn ja Meghanin väitetyn takaa-ajon kulusta ilmenee eriäviä lausuntoja - nyt puhuu kuvatoimisto

19.05.2023 19:15 - Rebekka Silvennoinen

Kuvatoimisto otti kantaa Sussexin herttuaparin väitettyyn ”katastrofaaliseen takaa-ajoon”.

Britannian prinssi Harry ja hänen vaimonsa Meghan olivat palaamassa palkintoseremoniasta New Yorkissa, kun paparazzit lähtivät jahtaamaan heidän taksia. Prinssi Harryn tiedottaja kuvaili tapahtunutta ”katastrofaaliseksi läheltä piti -takaa-ajoksi”, joka kesti yli kaksi tuntia. Tiedottajan mukaan takaa-ajo häiristi muuta liikennettä merkittävästi ja sanoi paparazzien käyttäytyneen hyvin aggressiivisesti.

New Yorkin poliisi on vahvistanut välikohtauksen, johon liittyi valokuvaajia sekä prinssi Harry ja herttuatar Meghan. Tapahtuman kulusta on kuitenkin nyt tullut eriäviä lausuntoja ja osapuolet syyttävät tapahtuneesta toinen toistaan.

Herttuaparin taksikuski on antanut lausunnon, jossa kumoaa prinssin tiedottajan väitteet. Hän on sanonut, ettei tilanne vaikuttanut hänen mielestään kovin vaaralliselta eikä kutsuisi tilannetta takaa-ajoksi.

Nyt myös kuvatoimisto Backgrid USA on ottanut kantaa tapahtuneeseen. Kuvatoimisto sanoi Entertainment Tonightille antamassaan lausunnossa paparazzien kertoneen, ettei läheltä piti tilanteita syntynyt kuvaustilanteessa. Lausunnossa sanotaan myös, ettei valokuvaajilla ollut aikomusta aiheuttaa vahinkoa tai harmia, heidän ainut työkaluhan oli kamera.

Backgrid USA lisäsi, että valokuvaajat ovat raportoineet, ettei heillä ollut missään vaiheessa tunnetta, että Sussexin herttuapari olisi välittömässä vaarassa. Lausunnossa sanotaan myös, että Backdrid USA on saanut kuvia ja videoita illan tapahtumista neljältä freelance-valokuvaajalta, joista kolme liikkui autolla ja yksi polkupyörällä.

Kuvatoimisto kertoi lausunnossaan myös, että freelancer-kuvaajat ovat raportoineet yhden prinssi Harryn turvatiimiläisen ajaneen katumaasturillaan holtittomasti. Ajoneuvon on väitetty tukkivan katuja ja yhdellä videolla poliisi väitetysti pysäyttäisi kyseisen maasturin.

Lue myös: Harry ja Meghan joutuivat "lähes katastrofaaliseen" takaa-ajoon - taksinkuljettaja ei kuitenkaan kutsuisi tapausta takaa-ajoksi

Lue myös: Meghan Markle säväytti kultaisessa olkaimettomassa mekossa palkintogaalassa

Lue myös: Meghan Markle säväytti kultaisessa olkaimettomassa mekossa palkintogaalassa

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat