Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Lisää Dingo-elokuvan näyttelijöitä julki - he ovat Pave Maijanen ja Lasse Norres

12.10.2023 12:15 - Sanni Seppä

Elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa syksyllä 2024.

Dingon tarinan kertova Levoton Tuhkimo -elokuva tulee ensi-iltaan syksyllä 2024. Elokuvan kuvaukset aloitettiin syksyllä Porissa. Elokuvan ohjaa Mari Rantasila.

Elokuvan pääroolia eli Pertti ’Nipa’ Neumannia esittää Saku Taittonen. Muissa rooleissa nähdään Pepenä Alvari Stenbäck, Evenä Mauno Terävä, Petenä Samuel Kujala, Jonttuna Emil Kihlström ja Quuppana Valtteri Lehtinen ja Nipan tyttöystävänä Marikana Ronja Keiramo.

Nyt elokuvan näyttelijäkaartista on paljastettu lisätietoja. Aikanaan yhtyeen tuottajana toimineen Pave Maijasen roolissa nähdään Reino Nordin ja manageri Lasse Norresta näyttelee Elias Salonen.

Nordin tunnetaan niin artistina kuin näyttelijänäkin. Hän on näytellyt aiemmin muun muassa elokuvissa Vuonna 85 ja Hymypoika.

”Aivan ihastuttavaa päästä ensinnäkin mukaan suomalaista populäärimusiikin historiaa avaavaan elokuvaan ja toisekseen valtava kunnia saada tehdä legendaarisen Pave Maijasen rooli. Näitä saappaita en usko, että kukaan pystyy täysin täyttämään. Sytyn todella isosti, että saan edes hetken eläytyä suuresti kunnioittamani ja luultavasti kaikkien rakastaman Paven hetkiin Dingon tarinassa”, Nordin kertoo tiedotteessa.

Salonen sen sijaan tunnetaan muun muassa rooleistaan tv-sarjoissa Piiritys ja Aikuiset. Näyttelijä tapasi Norresin alkusyksyllä, jolloin Norresin tytär huomasi kaksikossa välittömästi jotain samaa. 

Tunnistin Eliaksessa heti jotain hyvin tuttua. Tapa, jolla hän puhuu, avoimuus ja optimistisuus ovat piirteitä, jotka yhdistävät meitä sen lisäksi, että hän näyttää roolihahmossaan täydellisesti kolmikymppiseltä Lasselta. Eliaksen oli helppo samaistua minuun ja minun häneen. Meistä tuli kavereita 15 minuutissa”, Norres kommentoi. 

Myös Saloselle tapaaminen oli merkittävä juttu.

”Pääsin roolin myötä tutustumaan Lasseen - ihan huipputyyppi. Hän kutsui minut kotiinsa. Lassella riitti mielenkiintoisia tarinoita Dingosta, 80-luvun stadista, musiikkialasta ja elämästä yleensä. Ainutlaatuinen juttu!", Salonen sanoo.

Salonen (vas.) ja Nordin (oik.) nähdään syksyllä Levoton Tuhkimo -elokuvassa. (kuva: Hanna-Maria Grönlund)

Lue myös: Dingo-elokuvan kuvaukset ovat alkaneet - pääosaesittäjät kerrottiin viimein julkisuuteen

Lue myös: He ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet avioparit

Lue myös: Jos Aikuiset on jo katsottu, on aika uuden milleniaalikomedian - Kiitos elämä -sarja alkaa loppuvuodesta

Kilpailut

Uusimmat