Kuva: AOP

Me Naiset: Helmi-Leena Nummela odottaa toista lastaan

28.12.2023 14:15 - Lauri Kujanpää

Nummela elää uusperhearkea turkulaisen ravintoloitsijan kanssa.

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela, 36, kertoo Me Naiset -lehdelle, että hän odottaa toista lastaan. Nummela sai esikoisensa noin kolme ja puoli vuotta sitten Roope Salmisen kanssa. 

Tulevan lapsen isä on turkulainen ravintoloitsija ja Nummela elää hänen kanssaan uusperheen arkea sekä Turussa että Helsingissä. Laskettu aika on helmikuun paikkeilla. 

- Huomasin kuitenkin, että lapsen rakkauden lisäksi myös parisuhderakkaus on minulle tärkeää, Nummela sanoo Me Naisille.

Nummela myös kertoo, että uusi suhde oli aluksi jopa pelottava. 

- Silti uuteen suhteeseen lähteminen pelotti, sillä siinä on aina riski hylätyksi tulemisesta. Haavoittuvaksi heittäytyminen pelottaa aina, näyttelijä jatkaa.

Nummela sanoo, että nykyisen kumppanin kanssa heillä on samanlainen arvomaailma. Samalla näyttelijä kertoo, mitkä asiat ovat hänelle tärkeitä suhteessa.

- Minulle suhteessa tärkeintä on turvallisuus, tunneyhteys ja asioiden jakaminen. Hyvä ja toimiva arki on parasta elämää, hän sanoo.

Salminen ja Nummela erosivat huhtikuussa 2022.

"Hei kaikki, parisuhteemme on päättynyt. Vaikka kuljemme pariskuntana eri suuntiin, jatkamme ystävinä ja vanhempina ja lapsemme hyvinvointi on meille molemmille tärkeintä. Toivomme yksityisyyttä perheellemme, emmekä aio kommentoida asiaa tämän enempää", Salminen kirjoitti tuolloin sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Helmi-Leena Nummela kertoo uupumisestaan salikuvan yhteydessä: "Kaikki meni jotenkin yli"

Lue myös: IS: Helmi-Leena Nummela luuli kaiken olevan jo myöhäistä: "En ollut saavuttanutkaan haluamiani asioita"

Lue myös: Anna: Helmi-Leena Nummela ja Roope Salminen ovat jakaneet lapsensa hoitovastuun puoliksi

Lähde: Me Naiset, Roope Salminen Instagram

Kilpailut

Uusimmat