Kuva: MTV

Suosittu suomalainen rikossarja jatkuu helmikuussa - nyt ratkotaan rituaalimurhia

11.01.2024 16:15 - Sanni Seppä

Pääosassa nähdään Mikko Leppilampi.

Suuren suosion saavuttanut MTV:n alkuperäissarja Hautalehto jatkuu uusin jaksoin MTV Katsomossa helmikuussa. Christian Rönnbackan romaaneihin perustuva sarja seuraa, kun Porvoon poliisi ratkoo jälleen hyytävää murhatapausten vyyhtiä. Pääroolissa jatkaa näyttelijä Mikko Leppilampi.

2. kaudella ratkotaan rituaalimurhilta vaikuttavia kuolemantapauksia. 

"Rikoskomisario Antti Hautalehdon (Leppilampi) tiimiä haastavat rituaalimurhilta vaikuttavat kylmäävät kuolemantapaukset. Kaikki alkaa, kun eläkkeellä oleva psykiatri Broman löytyy elävältä keitettynä kylpypaljusta, ja poliisi saa kirjeen, jossa tekijä uhkaa ruumiita tulevan lisää. Huoli ja huhut vellovat Porvoon kaupungissa, ja myös poliisien ihmissuhteet punoutuvat entistä tiiviimmin osaksi tarinaa", kuvaillaan MTV:n tiedotteessa.

Sarjassa jatkaa 1. kauden tapaan muun muassa Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta ja Marja Salo. Uusina kasvoina nähdään Jemina Sillanpää, joka näyttelee Hautalehdon keskittymistä häiritsevää, vankilasta vapautuvaa Suvi Vettenrantaa. Lauri Tanskanen sen sijaan näyttelee ”Mestaria”, karismaattista taidemaalaria ja taideyhteisön johtajaa.

Sarjan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen. Hän vastasi myös edellisen kauden käsikirjoituksesta. Ohjaajana jatkaa Petri Kotwica

Hautalehto: Rakennus 31 alkaa MTV Katsomossa 15. helmikuuta. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa, sitten yksi jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä kuusi.

Leppilampi nähdään Hautalehdon roolissa. (kuva: MTV)

Lue myös: Alman urasta ja elämästä julkaistaan dokumentti: "Todella raaka ja rehellinen"

Lue myös: Uudet Tähdet, tähdet -kilpailijat julki - mukana Sara Chafak ja Riku Nieminen

Lue myös: Ex-Salkkarit-tähti kilpailee The Voice of Finlandissa - ohjelman kilpailijat julki

Kilpailut

Uusimmat