Kuva: AOP

Sami Uotila parisuhteensa julkisesta ruotimisesta: 'Negatiiviset vaihtoehdot tuntuivat kelpaavan'

04.05.2024 10:15 - Vilma Toikka

Sami Uotila kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa miltä tuntuu, kun ihmiset kommentoivat omaa parisuhdetta ikäeron takia.

Sami Uotila, 53, tunnetaan parhaiten Aki Nikkisen roolista televisiosarjassa Salatut Elämät, jossa hän aloitti vuonna 1999. Uotila itse poistui sarjasta vuonna 2001, mutta hänen hahmonsa nähtiin ruudussa vielä vuoteen 2002 saakka. Vuonna 2014 Uotila ilmoitti palaavansa sarjaan.

Uotila kertoo Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-podcastissa, miten hänen ja hänen puolisonsa Kerttu Rissasen, 28, parisuhdetta on ruodittu sosiaalisessa mediassa. Pariskunta nähtiin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa viime vuonna.

Sami kertoo, että osallistumista ohjelmaan piti harkita todella paljon. Hän sanoo, että on vasta viimeisen viiden vuoden aikana alkanut raottamaan yksityiselämäänsä julkisuuteen.

Sami oli pöyristynyt negatiivisien viestin määrästä mitä sai liittyen hänen ja Rissasen ikäeroon.

 - Mulle tuli vähän sama fiilis, kun aikoinaan itse pyörin tanssikuvioissa ja siellä oli upeita ihmisiä, joiden seksuaalinen suuntautuminen oli jotain sellasta, mikä ei silloin sopinut siihen aikaan ja siihen Suomeen, ja se, että miten he joutuivat tavallaan pitämään sitä piilossa, Uotila kertoo Eerikäiselle. 

Uotila muistelee miettineensä sitä, miksi hänen ja hänen puolisonsa ikäero tuntui niin isolta tabulta muille ihmisille. Yksi syy ohjelmaan osallistumiseen olikin se, että he halusivat normalisoida asioita.

 - Ei se tämän kummempaa ole. Tässä me ollaan ja pyllyillään ihan niin kun mikä tahansa pariskunta, vaikka meillä on kilsoja tässä välissä aika paljon.

Etenkin suhteen alkuaikoina pariskunta törmäsi muun muassa ajatukseen, että Uotila on nuorelle Rissaselle jonkinlainen isähahmo. 

 - Tavallaan kaikki negatiiviset vaihtoehdot tuntuivat kelpaavan, mutta ei se et meillä on hyvä meininki yhessä.

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta. Uotila kertoo tuoreessa jaksossa myös siitä, miten hän päätyi Aki Nikkisen rooliin Salatut Elämät -sarjaan.

Lue myös: Lihansyöjäbakteeri voi edetä nopeasti - Sami Uotila kertoo OP Medialle, kuinka oli menettää koko käden

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä jättää sarjan - "8 vuotta on vierähtänyt ihan silmänräpäyksessä"

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat