Kuva: AOP/Timo Korhonen

Miten katsojat reagoivat Mariannan paluuseen Salattuihin elämiin? Näyttelijä Oona Kare vastaa

16.05.2024 19:15 - Jasmin Mikkilä

Kare palasi sarjaan marraskuussa 2023 kuuden vuoden tauon jälkeen.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Oona Kare palasi pitkän tauon jälkeen takaisin sarjaan marraskuussa 2023. Hahmo, Marianna Kurki, poistui sarjasta vuonna 2017 dramaattisesti. Marianna ja hänen äitinsä Raakel päätyivät äärimmäiseen ratkaisuun, ja he yrittivät yhdessä riistää oman henkensä sarjassa. Mariannaa luultiin pitkään sarjassa kuolleeksi. Kare kertoo palanneensa mielellään takaisin sarjaan tuttuun rooliinsa.

- Todella innolla jatkan sen työstämistä. Se on niin moniulotteinen hahmo, että siinä on paljon näyteltävää ja mietiskeltävää, Kare kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Myös katsojilta Kare kertoo saaneensa hyvää palautetta sarjaan paluusta. Kohtaamiset katsojien kanssa ovat myös pääosin olleet aina positiivisia. 

- Ihana fiilis, koska täällä on niin ihana työyhteisö, ja tämä on hyvä työpaikka. On tullut myös ihmisiltä viestiä, että ihanaa että Marianna tuli takaisin, että nyt saadaan vähän lisää meininkiä. 

Työpaikka Salatuissa elämissä tuo myös freelancerina toimivalle Karelle paljon turvaa. Kuusi vuotta sarjasta poissa oltuaan Kare on myös kaivannut sarjan työyhteisöä ja sitä, että kulissien takana kaikki toimii niin hyvin. 

- Miten tätä ei voisi kaivata, koska tämä on niin ihana työpaikka?

Sarjan suosioon vaikuttavat Karen mukaan monet tekijät

Kare uskoo sarjan pitkään jatkuneen suosion johtuvan sarjan erilaisista ja moninaisista hahmoista. Hän kokee sarjassa olevilla hahmoilla olevan taustalla mielenkiintoiset tarinat, jotka vetävät edelleen katsojia puoleensa. 

Moni voi myös kokea sarjan olevan ikään kuin ystävä.

- Salkkarit on ihmisten vähän niin kuin ystävä iltaisin. Tulee aina samaan aikaan, ja se on monelle kaveri kotisohvalla.

Kesällä Kare kertoo jatkavansa omaa Saako taivaassa punaviiniä? -monologiesitystään kiertävänä teatteriesityksenä. Hän on myös mukana improryhmässä, jossa keikkoja varmasti riittää. Kuitenkin Kare kertoo töidensä ohessa myös lomailevansa kesällä.

Lue myös: Salatuissa elämissä 24 vuotta näytellyt Esko Kovero pohtii hahmonsa tulevaisuutta: "Pitää vähän miettiä"

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä jättää sarjan - "8 vuotta on vierähtänyt ihan silmänräpäyksessä"

Lue myös: Oli vähällä, ettei Maija-Liisa Peuhua olisi nähty Ulla Taalasmaan roolissa: "Se oli ihan tippaa vaille"

Kilpailut

Uusimmat