Pate Mustajärvi luki netissä leviävän Popeda-palautteen: "On kai jokainen p***un nähnyt!"

07.04.2015 11:33 - Mikko Räsänen

Popeda-fanin Radio Citylle lähettämä tunteikas kuulijapalaute alkoi levitä villisti Facebookissa. Nyt viesti tavoitti myös Pate Mustajärven.

Radio Cityn kuulija lähetti kaksi viikkoa sitten kanavalle suurella sydämellä kirjoitetun kuulijapalautteen. Mies oli kyllästynyt siihen, että mikään radiokanava ei soita Popedan Jos pillua saan -kappaletta. Radio Cityn iltapäivää isännöivä Juha Valvio näki palautekirjeen kanavan sähköpostilaatikossa. Häneen teki vaikutuksen se rehellinen intohimo, joka paistoi läpi kirjeestä. Valvio otti valokuvan palautekirjeestä ja julkaisi sen Radio Cityn Facebook-sivuilla. Hän myös vei kirjeen Cityn musiikkipäällikölle, joka reagoi siihen ottamalla laittamalla kyseisen Popeda-klassikon välittömästi soimaan Cityllä.

Valvio ei luultavasti osannut ennustaa, minkälaisen some-ilmiön sai aikaan. Parissa päivässä tuhannet suomalaiset kävivät tykkäämässä kuvasta ja jakamassa sitä eteenpäin niin, että palautekirje päätyi jopa 300 000 suomalaisen Facebook-seinälle.

Lopulta kirje päätyi myös Popeda-laulaja Pate Mustajärven eteen. Katso yltä video siitä, kun Pate lukee ääneen nettihitiksi nousseen kirjeen.


Kilpailut

Uusimmat